Θανάσης Ευθυμιάδης: Η πρόταση από το Survivor και ο λόγος που αρνήθηκε!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης συνομιλώντας με την Φαίη μας στο Πρω1νό αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πάρα πολλές προτάσεις για τηλεόραση, μεταξύ των οποίων και για το Survivor.

«Μου έχουν κάνει πάρα πολλές προτάσεις για πάρα πολλά παιχνίδια, διαφημίσεις, σίριαλ κλπ. Δεν φοβάμαι τίποτα από όλα αυτά, απλώς αυτό το διάστημα, από τη στιγμή που έκλεισαν τα θέατρα με πρόσχημα όλα αυτά που συμβαίνουν με τον κορονοϊό -είναι μια δολοφονία εν ψυχρώ του θεάτρου – ήθελα όλο το καλλιτεχνικό που έχω μέσα μου κάπως

να το εκφράζω. Βρήκα το instagram. Αλλά μετά από αυτό που έγινε με τον Τούρκο χάκερ μπήκα σε διαδικασία να γράφω σε βιβλίο όλα αυτά που με εκφράζουν και πλέον εκδηλώνω την έμπνευσή μου μέσα σε αυτά που γράφω.

Το βιοποριστικό είναι ζήτημα. Έχουμε κάνει τη ζωή μας πολύ απλή, λιτή κι απέριττη. Σίγουρα υπάρχει οικονομική ανάγκη αλλά αυτό είναι μια ιστορία που δεν έχει τέλος. Αποφάσισα να αφεθώ στο θέλημα του Θεού και όλα έρχονται όπως πρέπει και τα οικονομικά και η καλή ζωή έρχεται όπως πρέπει.

Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις αλλά να δεχτώ την πρόταση που μου έγινε από το Survivor και να πάω σε ένα νησί στου διαόλου τη μάνα  και να αφήσω την οικογένειά μου, δεν το κάνω όχι για καλά λεφτά, ούτε για όλα τα εκατομμύρια του κόσμου», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Διαβάστε ακόμα:

“Ραγίζει” καρδιές ο Στρατός Τζώρτζογλου: “Ήμουν Αμερική όταν με πήραν και μου είπαν ότι η μαμά ‘φεύγει’. Την είδα μέσα από το κινητό και…”

Εντατικές εργασίες για το στήσιμο της “Φάρμας”: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες!

Η Χριστίνα Λαμπίρη αποκάλυψε στο “Πρω1νό” τον τίτλο της εκπομπής της και τη ζώνη προβολής της

Keywords
Τυχαία Θέματα