Αριστομένης Γιαννόπουλος για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το Survivor: «Θα τα κατάφερνε με τα αθλήματα, με τη λασπουριά θα είχε κάποιο πρόβλημα»

Μπορεί οι δρόμοι τους να έχουν χωρίσει μετά από δύο χρόνια γάμου και οι γιορτές αυτές να ήταν πολύ διαφορετικές και για αυτό το λόγο, ωστόσο ο Αριστομένης Γιαννόπουλος και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κρατούν επικοινωνία.

«Οι γιορτές αυτές ήταν ιδιαίτερες, γιατί γενικώς δεν ήταν ότι είχες και πάρα πολλά να κάνεις. Σε κάποια φιλικά σπίτια, με την οικογένεια, τίποτα το ιδιαίτερο.

Ήταν λίγο διαφορετικές, αλλά όλα στο μυαλό είναι τα συνηθίζεις όλα στο τέλος», απάντησε για τις νέες συνθήκες στη ζωή του ο Αριστομένης Γιαννόπουλος

στο Πρω1νό.

Ενώ αναφορικά με τις φήμες που θέλουν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Survivor, ο ίδιος αποκάλυψε ότι το είχαν συζητήσει και δεν είχε τέτοια πρόθεση.

«Από ότι ξέρω η Αλεξάνδρα το έχει διαψεύσει ότι θα πάει στο Survivor, αν ξανάγινε πρόταση και το σκέφτεται δεν το ξέρω. Έτυχε να το συζητήσουμε κάποια στιγμή και δεν σκόπευε να πάει, αν και νομίζω ότι θα τα κατάφερνε με τα αθλήματα, με τη λασπουριά νομίζω ότι θα έχει κάποιο πρόβλημα. Είναι συνθήκες δύσκολες, δεν είναι εύκολες. Είναι των πιο καλών συνθηκών, θα ζοριζόταν. Αν της έγινε πρόταση καινούρια δεν το ξέρω», ανέφερε συγκεκριμένα.

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

“Ραγίζει” καρδιές ο Στρατός Τζώρτζογλου: “Ήμουν Αμερική όταν με πήραν και μου είπαν ότι η μαμά ‘φεύγει’. Την είδα μέσα από το κινητό και…”

Εντατικές εργασίες για το στήσιμο της “Φάρμας”: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες!

Η Χριστίνα Λαμπίρη αποκάλυψε στο “Πρω1νό” τον τίτλο της εκπομπής της και τη ζώνη προβολής της

Keywords
Τυχαία Θέματα