Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 28/1

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το athleisure style, που εξακολουθεί να αποτελεί τάση. Το κάθε look αποτελείται από ένα ή πολλά κομμάτια που μέχρι τώρα συνηθίζατε να φοράτε στο γυμναστήριο ή στο σπίτι αλλά τώρα μπορείτε να τα συνδυάσετε ακόμα και με τα ψηλοτάκουνά σας και να βγείτε έξω.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας Desiree Fashion που αποτελείται από ένα μακρύ ιβουάρ σακάκι, ένα λευκό T-shirt με μαύρα γράμματα και μια κλασική γκρι φόρμα ρίγα στο πλάι. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε ΕΔΩ. Καλή επιτυχία σε όλες!

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκές ψηλοτάκουνες γόβες, Mourtzi.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και το κατακόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της που τα έπιασε σε μια μισή αλογοουρά με χωρίστρα στο πλάι και ανέμελες τούφες, ένα πολύ hot χτένισμα και εύκολο, αγαπημένο της Jennifer Lopez που σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία.

Το athleisure style είναι αγαπημένο των celebrities που παρακολουθούμε συχνά, των fashion bloggers και των κοριτσιών που ενδιαφέρονται για το στυλ τους και θέλουν να ξεχωρίζουν πάντα από το μέσο όρο. Αν σας φαίνεται δύσκολο να το υιοθετήσετε, ακολουθήστε το παράδειγμα της Φαίης μας και συνδυάστε τη φόρμα σας με τα ψηλοτάκουνά σας.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν για να εμπνευστείτε.

Christian Vierig/ Getty Images/ Ideal Image

Christian Vierig/ Getty Images/ Ideal Image

Christian Vierig / Getty Images/ Ideal Image

Christian Vierig / Getty Images/ Ideal Image

Christian Vierig / Getty Images/ Ideal Image

Hannes Magerstaedt / Getty Images/ Ideal Image

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27/1

Keywords
Τυχαία Θέματα