Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 26/10

Tο πράσινο είναι αδιαμφισβήτητα το χρώμα του 2022 και όσες από εσάς δεν έχετε ακόμα αποκτήσει κανένα κομμάτι σε κάποια πράσινη απόχρωση…τρέξτε να το κάνετε.

Σήμερα η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και ακολούθησε για μια ακόμα φορά την top χρωματική τάση της σεζόν.

Συγκεκριμένα η Φαίη μας εμφανίστηκε στο πλατό με πράσινο φόρεμα και κέρδισε τα βλέμματα πάνω της.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή

της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι πέδιλα σε μαύρο χρωμα.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, αλλά με έμφαση στην περιοχή των ματιών, ενώ για αυτό το look η Φαίη προτίμησε ένα κραγιόν σε καφέ-ροζ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look με χωρίστρα στο πλάι και φορά στις άκρες προς τα έξω. Για να πετύχεις και εσύ αυτό το look φρόντισε να κρατάς το ψαλίδι ισιώματος με φορά προς τα έξω και κάθετη φορά καθώς χτενίζεις τα μαλλιά σου.

Το Fashion tip της ημέρας: Το πράσινο και το μπλε αλλά και όλες οι αποχρώσεις τους είναι τα πιο δημοφιλή χρώματα της σεζόν! Επένδυσε σε αυτά τα χρώματα που θα δώσουν ένταση στις εμφανίσεις σου και θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου στα ύψη.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Φαίης στις 25/10!

Keywords
Τυχαία Θέματα