GNTM 4: Αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι!

Η καταστροφική πυρκαγιά στις Αφίδνες ανάγκασε την παραγωγή του GNTM να εκκενώσει για δύο εβδομάδες το σπίτι όπου φιλοξενούνται οι παίκτες. Όταν επέστρεψαν και πάλι σε αυτό ήταν λιγότεροι, όπως παρατήρησε και ο Γιώργος Καράβας, αφού ο Βασίλης Παρωτίδης αποφάσισε στις ημέρες που μεσολάβησαν να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι.

«Μόλις έχω βγει από το σπίτι του GNTM κι αποχώρησα οικειοθελώς. Ήταν μια απόφαση, που μπορεί να φανεί περίεργη, αλλά την τελευταία εβδομάδα ήμουν πολύ πιεσμένος. Θεωρούσα ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει την απόδοσή μου και δεν το θέλω σε καμία περίπτωση. Γιατί μόντελινγκ

με ολοκληρώνει σαν άνθρωπο με γεμίζει και αυτός είναι ο λόγος που μπήκα εξαρχής στο GNTM. Έχω μια αξιόλογη πορεία που αποφασίζω να λάβει τέλος εδώ. Γεμάτος εμπειρίες και γεμάτος από όλο αυτό το κλίμα που μου άρεσε. Τίποτα δεν σταματάει εδώ», ανέφερε ο Βασίλης Παρωτίδης για τους λόγους της αποχώρησής του.

Οι συμπαίκτες του ανέφεραν ότι είχε κουραστεί. Η Άννα, η οποία σε προηγούμενο επεισόδιο είχε αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος συμπαίκτης της δεν το ήθελε τόσο, ένιωσε ότι δικαιώθηκε από την απόφασή του.

Δείτε πως σχολιάστηκε η αποχώρηση του παίκτη:

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτσι ευχήθηκε στον SNIK για τη γιορτή του!

Η Ιωάννα Τούνη εύχεται στον δικό της Δημήτρη κι εκείνος δεν σταματά να την πειράζει για το δώρο!

Ελένη Ασημάκη: Η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM σταμάτησε τις μεταγγίσεις αίματος -«Δεν με είχαν ενημερώσει οι γιατροί ότι υπάρχει κι άλλη θεραπεία»

Keywords
Τυχαία Θέματα