Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25/6

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για μια πολύ αγαπημένη μας τάση που έχει γίνει πια κλασική, το Grecian chic. Με τον όρο αυτόν αναφερόμαστε τόσο στην αρχαιοελληνική αισθητική όσο και στο ύφος που έχουν όπως καταλαβαίνετε τις ρίζες τους στη χώρα μας.

Πρωταγωνιστές είναι οι λιτές και αέρινες γραμμές στα ρούχα και κυρίως στα φορέματα, το φυσικό δέρμα, τα εντυπωσιακά και χρυσά περίτεχνα κοσμήματα, τόσο στα χέρια και στα αυτιά, όσο και στο κεφάλι, τα σανδάλια αλλά και χτενίσματα όπως οι πλεξούδες και τα updos.

Σε

αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας Lynne, ένα μπλε μίνι φόρεμα με εντυπωσιακό μπούστο και τον έναν ώμο έξω.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με χρυσά κοσμήματα Κ18 από το κοσμηματοπωλείο Patseas στην Ακρόπολη και συγκεκριμένα ένα περιδέραιο λαιμού φορεμένο ως headband και δυο βραχιόλια, ένα μπρασελέ και ένα με τιρκουάζ πέτρες και ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα με straps, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και το ροζ -nude κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα μοντέρνο updo, αφήνοντας ανέμελες τούφες να πέφτουν δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24/6

Keywords
Τυχαία Θέματα