«Πήγα σε οντισιόν για τη Λυσιστράτη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και μόλις είδα τον Μάνο Χατζιδάκι με έπιασε τρέμουλο και έφυγα!»

Αποκλειστική συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε ο Στέφανος Κόκκαλης, ο οποίος μίλησε για το μυθιστόρημα του «Ο Περίπατος των γρίφων».

Ο συνθέτης εκμυστηρεύτηκε την αντίδραση του όταν συνάντησε τον Μάνο Χατζιδάκι και όταν άκουσε για πρώτη φορά τραγούδι του στο ραδιόφωνο. Επίσης, μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και την κατάθλιψη που προσπαθεί να ξεπεράσει με ψυχοθεραπεία…

“Στην 3η Λυκείου τα παρατάω όλα λίγο πριν το δίπλωμα του πιάνου και δίνω εξετάσεις

σε μια δραματική σχολή για ηθοποιός. Πήγα σε μια οντισιόν θυμάμαι στην “Λυσιστράτη” με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μπαίνω μέσα στο θέατρο Αλίκη, βλέπω ένα θέατρο γεμάτο από κόσμο, παιδιά για την οντισιόν και επιτροπή ήταν ο Αλέξης Σολωμός ο σκηνοθέτης, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Μάνος Χατζιδάκις. Κόλλησα με τον Μάνο Χατζιδάκι με έπιασε ένα τρέμουλο, μια συστολή, ένα φοβερό τρακ και σηκώθηκα και έφυγα», αποκάλυψε ο Στέφανος Κόκκαλης.

«Την πρώτη φορά που άκουσα τραγούδι μου να παίζεται στο ραδιόφωνο, έβαλα τα κλάματα. Είναι υπέρτατη τιμή.

Η Ελένη Μενεγάκη ξέρει πολύ καλά τι κάνει και πιστεύω ότι σύντομα θα επιστρέψει με κάτι διαφορετικό.

Έχω ζήσει δύσκολες τηλεοπτικές στιγμές. Είχε κάνει ένα σοβαρό χειρουργείο η μητέρα μου και εγώ έπρεπε εκείνη την ώρα να είμαι στην τηλεόραση.

Πάλεψα πάρα πολύ καιρό με την κατάθλιψη. Ξεκίνησε από τότε που εκδηλώθηκε στην μητέρα μου καρκίνος. Μου έκοψε τα πόδια. Βεβαίως απευθύνθηκα σε ειδικό. Έκανα θεραπεία. Ακόμα κάνω ψυχοθεραπεία», εκμυστηρεύτηκε ακόμα στο Πρω1νό.

Δείτε την συνέντευξή του:

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Καζαριάν: Έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση της με τον Λιβανέζο σύντροφό της!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκαλύπτει για την αποχώρηση του από την εκπομπή της Μενεγάκη

Απίστευτο! Ζωντανή εκπομπή της τηλεόρασης έκανε τηλεθέαση 0%

Keywords
Τυχαία Θέματα