H Ashley Benson σου δείχνει πως θα αποκτήσεις με τον πιο εύκολο τρόπο το τέλειο smoky eye (video)!

Έχετε καταλάβει πια πολύ καλά πως το φετινό Καλοκαίρι είναι χωρίς καμία αμφιβολία όμορφο και τελείως ξεχωριστό. Βγήκαμε όλες από καραντίνα δύο μηνών και προσπαθούμε να αναπληρώσουμε τα κενά.

Τρέξαμε στον κομμωτή μας και του ζητήσαμε μια μεγάλη ή μικρότερη αλλαγή που θα μας ανανεώσει, κάνουμε τα πιο εντυπωσιακά nail arts και βγαίνουμε πιο συχνά με τους φίλους και τον αγαπημένο μας αφού μας έλειψαν πάρα πολύ.

Όσον αφορά στο beauty look, η αλήθεια

είναι πως είμαστε τολμηρές. Έχουμε ξεσηκώσει όλες τις τάσεις που είδαμε στις πασαρέλες και τις αντιγράφουμε τέλεια μιας και μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε practice όλο τον καιρό που μείναμε σπίτι. Οι νέες καθημερινές συνήθειες έχουν αλλάξει λιγάκι την ρουτίνα μας βέβαια.

Όπως για παράδειγμα η μάσκα προστασίας που πρέπει να φοράμε, ειδικά αν εργαζόμαστε σε χώρους που βρίσκονται αρκετά άτομα ή μετακινούμαστε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Αυτός είναι ο λόγος που δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στο βλέμμα μας. Ναι, φέτος είναι το καλοκαίρι του smoky eye. Είναι μεγάλη τάση άλλωστε.

Εμείς μάλιστα ανακαλύψαμε το ευκολότερο και ωραιότερο το προτείνει η  αγαπημένη μας Ashley Benson. Αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες και τα tips στο video που ακολουθεί.

Δείτε το προσεχτικά και αντιγράψτε όλες τις κινήσεις της:

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Το nude nail look δεν θα σας προδώσει ποτέ αρκεί να επιλέξετε το σωστό βερνίκι!

4 καλοκαιρινά hair trends που θα σας ενθουσιάσουν -Απευθύνονται σε εσάς που δεν σας αρέσουν οι δραματικές αλλαγές!

Keywords
Τυχαία Θέματα