Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20/9

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το δέρμα που είναι από τις πιο hot τάσεις της μόδας και αυτή τη σεζόν και θα σας δώσουμε την εναλλακτική να το προσθέσετε και εσείς άφοβα και χωρίς τύψεις στο στυλ και την προσωπικότητά σας, επιλέγοντας leather look ρούχα και αξεσουάρ.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από

την εταιρεία μόδας, BSB, ένα μακρυμάνικο κρουαζέ μίνι leather look φόρεμα με σουέντε εφέ, κλείσιμο στη μέση με κουμπιά, με ασορτί ζωνάκι σε κανονική εφαρμογή στην υπέροχη απόχρωση του φασκόμηλου.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με κοσμήματα και ένα ζευγάρι υφασμάτινα booties από προσωπική συλλογή.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης της έφτιαξε σπαστά μαλλιά με γυριστές τις άκρες, χωρίστρα στην άκρη και όγκο στην κορυφή. Ένα χτένισμα που μπορείτε να αντιγράψετε και εσείς πολύ εύκολα.

Δείτε ακόμα: Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης την εβδομάδα 13-17/9!

Keywords
Τυχαία Θέματα