Νικολέττα Καρρά για Πέτρο Φιλιππίδη: «Λένε ψέματα όσοι υποστηρίζουν ότι δεν ήξεραν»

Η Νικολέττα Καρρά αυτή τη σεζόν συμμετέχει στη νέα σειρά του Mega «Το Αύριο Μας Ανήκει». Το πρωί της Δευτέρας, η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «ΜEGA καλημέρα» και μίλησε γι’ όλα.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο κίνημα #Metoo, εξέφρασε την άποψή της για την απόφαση των καναλιών να μην προβάλλουν επαναλήψεις των σειρών που παίζουν ηθοποιοί που βρίσκονται στη φυλακή, ενώ μίλησε και για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

Η Νικολέττα Καρρά

αναφερόμενη στην καριέρα της στην υποκριτική και τις ιδιαίτερες συμπεριφορές που έχει βιώσει: «Γενικά, όταν μια γυναίκα έχει συμπαθητική εμφάνιση πρέπει συνεχώς να δίνει εξετάσεις, πρέπει να αποδεικνύει ότι δεν είναι απλά όμορφη. Δεν έχω νιώσει υποτίμηση στην πορεία μου αλλά έχουν συμβεί διάφορα.

Όταν πάω να κάνω casting προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν λιγότερο φτιαγμένη. Μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία γιατί προφανώς έχουν υπάρξει λόγοι. Σε άλλες γυναίκες έχουν συμβεί έντονα περιστατικά, σε μένα λίγο πιο χαλαρά… Ας πούμε, όταν έρχεται κάποιος που σε είδε στην παράσταση και σου λέει «ήσουν πάρα πολύ καλή, δεν το περίμενα» αυτόματα υποδηλώνει πώς και ήσουν καλή;».

Ακόμα, όσον αφορά στις επιλογές της, δήλωσε: «Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει λάθος επιλογές. Έγινα καλώς ή κακώς στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο μου στη σειρά «50-50». Στο χώρο μου οι άνθρωποι καταχωρούνται στο μυαλό των άλλων ως μια συγκεκριμένη εικόνα. Αυτό χρειάζεται δουλειά για να αλλάξει. Στην Ελλάδα είναι πιο δύσκολο από το εξωτερικό. Εγώ τότε στο «50-50» ήμουν 27 χρονών».

Σχετικά με την απόφαση να μην μεταδίδονται σε επανάληψη σειρές που συμμετέχουν καταγγελλόμενοι ηθοποιοί, είπε: «Είναι άδικο για τους υπόλοιπους συναδέλφους, που πληρώνονται κάποια δικαιώματα από τις σειρές που παίζουν σε επαναλήψεις».

Τέλος, μιλώντας για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, ξεκαθάρισε: «Φυσικά και είχα ακούσει… Αν πει κάποιος σε αυτή τη δουλειά ότι δεν είχε ακούσει θα πει ψέματα. Δεν ήξερα λεπτομέρειες, κάποια πράγματα με σόκαραν και μένα. Ήταν στενάχωρο αυτό που έγινε. Εκείνη την περίοδο με είχε πιάσει το στομάχι μου, έλεγα «θεέ μου τι άλλο θα ακούσαμε».

Σίγουρα όλο αυτό έγινε για καλό. Από εδώ και στο εξής τα πράγματα θα είναι καλύτερα στη δουλειά μας. Ακόμα και κάποιοι που είχαν σκοπό να κάνουν τέτοια πράγματα, θα μαζευτούν».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Mad Clip: Βρέθηκαν ο σταυρός του και το κινητό

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το μόντελινγκ και τις αμοιβές

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά το χωρισμό της από τον Σωτήρη Χατζάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα