Θανάσης Ευθυμιάδης: «Στην αρχή οι κόρες μου με θεωρούσαν διαφορετικό και περίεργο…»

Η κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» συνάντησε τον Θανάση Ευθυμιάδη στην έκθεση βιβλίου στο Ζάππειο και εκείνος μίλησε για το βιβλίο του, τη διατροφή αλλά και την ενδεχόμενη επιστροφή του στο θέατρο και την τηλεόραση.

Σχετικά με την επιλογή του να είναι vegan, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι κόρες του στην αρχή τον θεωρούσαν διαφορετικό και περίεργο.

«Φυσικά και υπάρχει ένας κώδικας διατροφής. Είναι δικός μου, προσωπικός

κώδικας ηθικής, που βασίζεται πάνω στην ηθική που έχω σε αυτά που τρώω. Στην αρχή οι κόρες μου με έλεγαν διαφορετικό και περίεργο.

Αλλά σιγά σιγά, διαβάζοντας ότι είναι vegan και η Ariana Grande, η Beyonce, η Billie Eilish και όλες αυτές που θαυμάζουν τα νεαρά κορίτσια, ξαφνικά ο μπαμπάς τους έγινε in και προχωρημένος, αφού κάνει ό,τι κάνουν οι stars του Χόλιγουντ, αν και τα κάνω εδώ και 15 χρόνια.

Οπότε πλέον με βλέπουν όχι απλώς φυσιολογικό αλλά δοκιμάζουν και τα δικά μου φαγητά που δεν έχουν μέσα κρέας. Χωρίς να τους επιβάλλω τίποτα, όποτε μου ζητήσουν κρέας το τρώνε», ανέφερε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Στην ερώτηση αν του λείπουν το θέατρο και η τηλεόραση, ο ηθοποιός απάντησε: «Το θέατρο μου λείπει και η τηλεόραση μου λείπει αλλά θέλω να επιστρέψω μόνο αν κάνω κάτι που θα αφήσει αισιόδοξα μηνύματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι ξανά στην τηλεόραση για να ταΐσω τον φόβο και τη λαγνεία των ανθρώπων».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Μοντέλο με κοκαϊνη: Όσα εξομολογήθηκε η μητέρα της για τη ζωή της μέσα στη φυλακή – «Έχει καταρρεύσει»

Δανάη Μπάρκα: Η on air αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της

Ο Ναντίτο από τη «Μαρία της γειτονιάς» είναι πια 42 χρονών και κούκλος

Keywords
Τυχαία Θέματα