Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “365 Λέξεις-Έμπνευση” και “Τα δεσμά του δράκου”!

Κορίτσια! Κάθε μέρα, μέσα από την καινούργια μας στήλη με βιβλία που θα λατρέψετε και απευθύνονται τόσο σε εσάς, όσο και στα παιδάκια σας θα σας έχουμε δύο τέλειες προτάσεις από το αγαπημένο μας greekbooks.gr, που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.

Εννοείται πως τα συγκεκριμένα βιβλία τα έχουμε διαβάσει κι εμείς γι’ αυτό και σας τα προτείνουμε. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Στο τέλος της κάθε εβδομάδας θα σας περιμένει ένας φανταστικός διαγωνισμός στο λογαριασμό μας στο Instagram

όπου θα σας τα κάνουμε δώρο.

Τα αγαπημένα μας για σήμερα:

365 ΛΕΞΕΙΣ – ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ROWE L. MEREDITH/ ΡΟΟΥ Λ. ΜΕΡΕΝΤΙΘ

Η απόκτηση λεξιλογίου είναι αναγκαία προϋπόθεση για να μάθει το παιδί να διαβάζει και για την επιτυχία του στο σχολείο. Όμως μερικές φορές είναι δύσκολο να μάθεις νέες λέξεις, αν δεν ακούς τους ανθρώπους γύρω σου να τις χρησιμοποιούν. Σε αυτό το βιβλίο έχει δοθεί μεγάλη φροντίδα στην επιλογή των λέξεων. Πρόκειται για λέξεις σχετικά σπάνιες για τα παιδιά, που δεν τις ακούν συχνά σε καθημερινούς διαλόγους, τις οποίες όμως θα συναντήσουν σε σχολικά και εξωσχολικά κείμενα και γι’ αυτό χρειάζεται να γνωρίζουν τη σημασία τους. Δημιουργημένο από μια ειδικό στην πρώιμη μάθηση, το βιβλίο βοηθά τα παιδιά να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους και σε συνδυασμό με την εξαιρετική εικονογράφηση τους δίνει την ευκαιρία να εκφράσουν με διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο τα συναισθήματά τους και να δώσουν φτερά στη φαντασία τους.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ, ΧΟΡΕΥΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ο Μάνος Βενιέρης, ένας άνδρας που η ζωή του σημαδεύτηκε πρόσφατα από μια τραγωδία, εξαρτημένος πλέον από τα χάπια και το ποτό, αναλαμβάνει τη φύλαξη μιας πλούσιας κληρονόμου και των παιδιών της. Ώσπου ένα αποτρόπαιο έγκλημα θα τον οδηγήσει στη φυλακή ως τον μοναδικό ύποπτο.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Μια ματιά ακόμα: Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Αποχαιρετώντας τον Ορφέα” και “Το βιβλίο του νέου γονέα”!

Keywords
Τυχαία Θέματα