Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18/1

Τα off-thes-shoulder ρούχα είναι χωρίς καμία αμφιβολία στυλάτα, σούπερ θηλυκά και πολύ πολύ κομψά. Επίσης μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, χωρίς κανέναν περιορισμό. Γι’ αυτούς τους λόγους άλλωστε τα αγαπάτε και εσείς και τους έχετε δώσει πρωταγωνιστική θέση στην γκαρνταρόμπα σας.

Σε ρούχο αυτού του trend που υπάρχει στη μόδα εδώ και αρκετές σεζόν, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας, επιλέγοντας ένα φόρεμα από την εταιρεία

Desiree Fashion, off-the-shoulder, μίνι, εφαρμοστό, μαύρο με λευκά μικρά πουά.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες ψηλοτάκουνες γόβες με διπλή μπαρέτα διακοσμημένη με τρουκς, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές Mariah Carey από την MAC, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το ρουζ Bubbles, Please της MAC και στα χείλη το περίγραμμα Candy Pink, Νο 19 της Radiant και το κραγιόν Rouge Pur Couture, No 221 της YSL.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε στη Φαίη μας κυματιστά μαλλιά με ανάλαφρη βαγκ και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει τόσο σε καθημερινές, όσο και σε επίσημες εμφανίσεις και σας προτείνουμε να το φτιάξετε κι εσείς.

H Kendall Jenner, μοντέλο και αγαπημένη μας celebrity για το στυλ της -ναι, χωρίς καμία αμφιβολία είναι η πιο καλοντυμένης της γνωστής οικογένειας- λατρεύει να έχει ακάλυπτους ώμους, τόσο στις casual στιγμές της, όσο και στις επίσημες, όταν είναι να περπατήσει στο κόκκινο χαλί.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις της που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, με off-the-shoulder φορέματα και μπλούζες και σας τις παρουσιάζουμε.

Δείτε αναλυτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν επιλέξτε τόσο το look της που σας αρέσει πολύ, όσο και αυτό που σας αφήνει τελείως αδιάφορες.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 17/1

Keywords
Τυχαία Θέματα