Η θυσία που έκανε η Sophie Turner για τις ανάγκες του ρόλου της στο GoT είναι απίστευτη

Γνωρίζουμε ότι οι οι ηθοποιοί και μάλιστα του Hollywood πρέπει να κάνουν θυσίες για τις ανάγκες ενός ρόλους. Χρειάζεται να πάρουν ή να χάσουν πολλά κιλά, να ξυρίσουν τα μαλλιά τους, να κάνουν καλοκαιρινά γυρίσματα το καταχείμωνο ή και το αντίστροφο. Εκείνο όμως που εκμυστηρεύτηκε η Sophie Turner ότι έπρεπε ή πιο σωστά δεν έπρεπε να κάνει είναι λιγάκι μπλιαχ.

Η Sophie Turner λοιπόν σε συνέντευξη της είπε ότι για πολλές μέρες δεν επιτρεπόταν να λουστεί προκειμένου να δείχνει πιο φυσική

στο ρόλο της αφού υποδυόταν μια ταλαιπωρημένη γυναίκα που περνούσε πολλές κακουχίες. Στα πρώτα επεισόδια ήταν όλα τέλεια αφού ήταν μέσα στα πλούτη και τα καλά οπότε καλοχτενισμένη και καθαρή. Όταν όμως την πήρε η κάτω βόλτα και άρχισαν τα δεινά δεν ήταν δυνατό να έχει άψογες μπούκλες και περίτεχνα χτενίσματα. Και για να είναι πειστικό το look ο σκηνοθέτης της ζήτησε τη συγκεκριμένη χάρη. Φανταστείτε δηλαδή τι γινόταν όταν οι ειδικές μηχανές έβγαζαν το τεχνητό χιόνι και οι ψεύτικες νιφάδες κολλούσαν στα άλουστα μαλλιά της. Εφιάλτης.

Και αφού πέρασαν οι σεζόν και άντεξε όσο μπόρεσε παρακάλεσε την παραγωγή να την σώσουν. Που σημαίνει να φοράει περούκα.

Ευτυχώς τα δύσκολα πέρασαν και η Turner μπορεί να λούζεται όποτε θέλει και είναι πραγματικά πολύ χαρούμενη.

Εμείς την καταλαβαίνουμε απόλυτα ειδικά τη συγκεκριμένη η οποία έχει τα ωραιότερα μαλλιά ever. Είτε με το χαρακτηριστικό της icy-blonde είτε κοκκινομάλλα ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που ζηλεύουμε πολύ. Κάθε της post στα social σχεδόν μας πληγώνει. Τα μαλλιά της είναι γυαλιστερά, υγιή και με hairlooks που θέλουμε να αποκτήσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται. Είναι δηλαδή απίθανο να σκεφτούμε ότι έχει bad hair days. Τελικά όμως σε αυτήν ακριβώς έτυχε να πρέπει να περάσει το μικρό μαρτύριο και να αφήσει το σαμπουάν στην άκρη για καιρό.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophie Turner (@sophiet) στις 15 Ιαν, 2019 στις 12:47 μμ PST

Ελπίζουμε από εδώ και στο εξής να υποδύεται μόνο καλοχτενισμένες femme fatale.

Διαβάστε ακόμη:

H συμβουλή ομορφιάς που έδωσε η Kate Moss στην κόρη της είναι νόμος

Η Jessica Biel αποκαλύπτει τους λόγους που η επιδερμίδα της είναι το ίδιο τέλεια τα τελευταία 10 χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα