Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Ευθύμη Ζησάκη και τη “συγγνώμη” που ζήτησε!

Ο Ευθύμης Ζησάκης βρέθηκε καλεσμένος στο “The 2Night Show” και μίλησε για το ντόρο που προκλήθηκε εξαιτίας της απομάκρυνσης του από το Toc Toc.

“Δεν ένιωσα ποτέ ευάλωτος σε πάθη, μέχρι πριν δύο χρόνια. Πρώτη φορά κάπνισα στα 26, ποτό δεν έπινα ποτέ στη ζωή μου. Τα πάθη προκύπτουν όταν αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι λείπει από τον εαυτό σου και τον πολεμάς. Ο χειρότερος εχθρός μας είναι ο εαυτός μας και αυτό ονομάζεται δαίμονας. Αυτό πάει στο πάθος, αυτό πάει στην αυτοκαταστροφή και πολλές φορές μόνο όταν φτάσεις στα όρια τον εαυτό σου και καταλάβεις πόσο μικρός είσαι και αντιλαμβάνεσαι το μεγαλείο

του αύριο. Εφόσον πλέον αντιμετωπίζω εμένα, τα πάθη είναι ωραίο να είναι πάθη, αλλά όχι ανάγκες. Πάντα είχα δίπλα τους γονείς μου. Άγγιξα κόκκινη γραμμή, όσον αφορά ότι δεν είμαι εγώ όλο αυτό. Αν ήμουν εγώ όλο αυτό, θα το πήγαινα μέχρι τέλους. Οτιδήποτε κι αν σημαίνει όλο αυτό. Μετανιώνω για τους ανθρώπους που πλήγωσα και απογοήτευσα. Έχω στείλει μήνυμα στον Σπυρόπουλο και του ζήτησα συγγνώμη και όπως και να χει, ότι και να ειπώθηκε αντιλαμβάνομαι ότι ρο πρόσημο είναι θετικό.”, εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.

Απόσπασμα της συνέντευξης του ηθοποιού προβλήθηκε και στην εκπομπή “Ελένη” και η Ελένη Μενεγάκη έκανε το δικό της σχόλιο για τον ηθοποιό. “Είναι ένα νέο παιδί το οποίο βγαίνει ανοιχτά στην τηλεόραση, παραδέχεται τα λάθη του και ζητάει συγγνώμη. Εμένα με αγγίζει. Δεν θα πω ψέματα. Ζητάει συγγνώμη, αλλά λέει και την αλήθεια του. Δε βγαίνει να πει συγγνώμη και να κατηγορήσει. Το αναγνωρίζει και λέει “έχουν δίκιο”. Μπράβο στον Ευθύμη. Τίμιο, πολύ. Αυτά που μας είπαν εδώ δημοσίως οι δυο τελευταίοι που συνεργάστηκαν μαζί του, δεν μίλαγαν για έπαρση. Μιλούσαν για ασυνέπεια.”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Νάσος Αναστασόπουλος: Το πρώτο μήνυμα μετά τον φημολογούμενο χωρισμό του από την Κατερίνα Καινούργιου

Keywords
Τυχαία Θέματα