Τα κραγιόν της νέας σεζόν είναι σχεδόν άχρωμα αλλά τέλεια

Την περασμένη χρονιά υπήρχε μια έντονη νοσταλγική διάθεση με τα bobs και τα 90’s αξεσουάρ μαλλιών. Όσο αφορά το μακιγιάζ τα έντονα χείλη ήταν και πάλι στο προσκήνιο με την ματ υφή να επικρατεί και το vampy look να κάνει πάταγο. Και το ακολουθήσαμε όλες αν και γνωρίζαμε ότι έπρεπε να περιποιηθούμε ιδιαίτερα χείλη μας ώστε να φαίνεται το ματ άψογο.

Και αφού περάσαμε στο 2019 οι make up artists αποφάσισαν να μας αποδεσμεύσουν από τα σκούρα χρώματα και τις πουδρένιες υφές και

να ανακοινώσουν την έναρξη της νέας σεζόν όπου πρωταγωνιστής είναι και πάλι το λιπ γκλος και οι σχεδόν διάφανες αποχρώσεις. Η λάμψη στα χείλη είναι και πάλι εδώ που σημαίνει ότι το λιπ γκλος ή τα έξτρα ενυδατικά κραγιόν παίρνουν τη θέση τους στο νεσεσέρ μας.

Είναι ένα trend που είδαμε ήδη μιας και οι celebrities έχουν ξεκινήσει τις δημόσιες εμφανίσεις και οι προσωπικοί τους make up artists αποτυπώνουν στα χείλη τους τις τελευταίες τάσεις. Η Amy Adams για παράδειγμα στα Critic’s Choice Awards επέλεξε ένα πολύ απαλό ροζ χρώμα αποδεικνύοντας ότι μια διακριτική απόχρωση ταιριάζει απόλυτα ακόμη και στο κόκκινο χαλί. Το κλειδί της επιτυχίας όσο αφορά τους συγκεκριμένους τόνους είναι να επιλέξουμε εκείνον που αναδεικνύει τόσο την επιδερμίδα όσο και τη φυσική απόχρωση των χειλιών. Το καλύτερο είναι να απλώσουμε 1-2 τόνους πιο φωτεινό. Για να δείξει ωραιότερο το λιπ γκλος καλό είναι να εφαρμόσουμε αρχικά ένα primer. Περιμένουμε λίγα λεπτά να στεγνώσει και στη συνέχεια κάνουμε περίγραμμα με το μολύβι χειλιών. Τέλος απλώνουμε το λιπ γκλος στο κέντρο των χειλιών.

Ακολουθούν οι ωραιότερες εμφανίσεις και lip trends που είδαμε τις τελευταίες εβδομάδες. Οι celebrities ανοίγουν τον δρόμο των trends κι εμείς δεν έχουμε παρά να τον ακολουθήσουμε.

Υ.Γ.: Όπως και να’ χει όμως δεν ξεχνάμε την σωστή περιποίηση των χειλιών απλώνοντας ένα απολεπιστικό μία φορά την εβδομάδα ακόμα κι αν δεν φοράμε πλέον καθημερινά ματ κραγιόν. Τα χείλη μας πρέπει ούτως ή άλλως να είναι απαλά και ενυδατωμένα που σημαίνει ότι το lip balm παραμένει στην τσάντας μας.

Amy Adams

Jennifer Lopez

Kaley Cuoco

Janelle Monae

Emma Stone

Charlize Theron

Διαβάστε ακόμη:

Τα λευκά βερνίκια νυχιών που πρέπει να δοκιμάσετε πριν φύγει ο Χειμώνας

Τα λάδια σώματος που αφήνουν το αποτύπωμα τους στο δέρμα σας και όχι στα ρούχα

Keywords
Τυχαία Θέματα