Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 17/5

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για δύο από τα κορυφαία trends αυτής της σεζόν, τα παστέλ χρώματα και τα floral ρούχα που έχουν την τιμητική τους τόσο την Άνοιξη, όσο και το Καλοκαίρι και θα σας δείξουμε πως μπορείτε να τα φορέσετε και τα δύο μαζί, δημιουργώντας ένα φρέσκο και μοντέρνο σύνολ0.

Σε αυτά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το

τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο που φέρει την υπογραφή της εταιρείας μόδας, BSB που αποτελείται από ένα κοντομάνικο, έξωμο cropped top σε κίτρινο παστέλ με σούρα στο μπροστινό μέρος, ελαστικούς ώμους, κορδόνια, ευθεία λαιμόκοψη και κανονική εφαρμογή και μια ψηλόμεση, floral, μίνι φούστα με ελαστική μέση και λεπτομέρειες από βολάν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι δερμάτινες, εξώφτερνες, ψηλοτάκουνες γόβες που δένουν στον αστράγαλο με λουριά, από προσωπική συλλογή.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ /μοβ χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης την εβδομάδα 10-14/5!

Keywords
Τυχαία Θέματα