Θύμα απάτης ο Ηλίας Βρεττός: Επιτήδειοι απέσπασαν μεγάλο χρηματικό πόσο από τον τραπεζικό του λογαριασμό

Θύμα απάτης έπεσε ο Ηλίας Βρεττός και επιτήδειοι απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό από τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο για την καλοστημένη απάτη και εξήγησε ακριβώς τι συνέβη.

Το πάτημα ενός συνδέσμου στο κινητό του τηλέφωνο, ήταν όπως αποδείχθηκε το κλειδί της απάτης, αυτό που έκανε τους άγνωστους δράστες κυρίαρχους στον τραπεζικό του λογαριασμό.

“Έγινε την περασμένη Τρίτη. Ήταν περίπου 10 η ώρα το βράδυ. Επέστρεφα σπίτι από την προπόνηση και έλαβα αυτό το μήνυμα, που παρουσιάσετε και εσείς.

Ήταν λες και ήρθε από την τράπεζα με το ίδιο όνομα. Ήμουν απόλυτα βέβαιως ότι έχει σταλεί από την τράπεζα. Με ειδοποιούσε ότι η κάρτα ήταν μπλοκαρισμένη και είχε από κάτω ένα link, το οποίο πάτησα. Με το που το πάτησα βρέθηκα σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον ίδιο με της εθνικής τράπεζας και έβαλα του κωδικούς e-banking. Μέσα σε δύο λεπτά είχαν κάνει 4 συναλλαγές, οι οποίες βρίσκονται σε εκκρεμότητα μέχρι τις 2 Ιουνίου. Δυστυχώς η αμφισβήτηση των συναλλαγών μπορεί να ολοκληρωθεί σε 1,5 – 2 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί αυτές οι συναλλαγές μέχρι τότε θα έχουν ολοκληρωθεί.”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Βρεττός. 

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε την απάτη, έτσι ώστε να προστατέψει τον κόσμο από ανάλογες παγίδες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Τα σχόλια του Τάσου Τεργιάκη για την υποδοχή του James στη Ρόδο: “Σε ένα παιχνίδι πήγε και έγινε πρότυπο;”

Ο Νίκος Μουτσινάς για τη συνέντευξη της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη: “Για ποιο λόγο το έκανε;”

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα