Τα σχόλια του Τάσου Τεργιάκη για την υποδοχή του James στη Ρόδο: “Σε ένα παιχνίδι πήγε και έγινε πρότυπο;”

Το πρωί της Δευτέρας (17/5) στο “Πρω1νό” προβλήθηκαν πλάνα από τη Ρόδο και την υποδοχή… ήρωα που ετοίμασαν στον James Καφετζή μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Τάσος Τεργιάκης μετά την προβολή των πλάνων δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τα όσα έγιναν στο νησί για τον πρώην παίκτη του Survivor. 

“Μόνο εγώ το βρήκα υπερβολικό όλο αυτό; Σας βλέπω όλους “τι ωραίο, τι καλό”. Εγώ αναρωτιέμαι, υποδοχή ως προς τι; Σε ένα παιχνίδι πήγε και έγινε πρότυπο; Ένα παιχνίδι είναι με μονταρισμένα πλάνα και επιστρέφει στη Ρόδο. Δεν τα έχω με τους Ροδίτες

ή τον Τζέιμς. Τα έχω με τους τοπικούς άρχοντες, με αυτούς που ψάχνουν ψήφους με αυτά, με αυτούς που το οργάνωσαν. Κάποιος έβαλε εξέδρα, μουσική τη στιγμή που τα μαγαζιά δεν παίζουν μουσική, μάζεψε τον κόσμο σαν να μην τρέχει τίποτα, καπηλεύτηκαν όλοι αυτοί την επιτυχία – για μένα δεν είναι επιτυχία, ένα παιχνίδι διασκέδασης είναι, δεν πέτυχε κάτι, γνώμη μου είναι- και βλέπουμε όλους να χειροκροτούν τον Τζέιμς ως τι ρε παιδιά; Στη Γάζα χάθηκαν 55 παιδιά και μου έγραψαν “σιγά ρε φίλε”. Το έγραψα για την υπερβολή του πράγματος, όποιος το κατάλαβε.”, είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Νίκος Μουτσινάς για τη συνέντευξη της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη: “Για ποιο λόγο το έκανε;”

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

James Καφετζής: Η πρώτη ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor

Keywords
Τυχαία Θέματα