Η Λίτσα Πατέρα εξηγεί πώς μπορούμε να επωφεληθούμε από τον Ανάδρομο Ερμή

Η Λίτσα Πατέρα μίλησε στο Πρω1νό για τον Ανάδρομο Ερμή αλλά και για τις αλλαγές που θα φέρει στη ζωή μας η ολική έκλειψη Σελήνης που θα γίνει στις 26 Μαίου.

Στο τέλος του μήνα ο Ερμής γίνεται Ανάδρομος και στις 21 Ιουνίου γίνεται και ο Δίας Ανάδρομος. Αυτό

στην αστρολογία παρουσιάζεται σαν μια ευκαιρία για όλους μας να προσπαθήσουμε να μην είμαστε αφελείς με τον ιό και να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλειά μας.

Σύμφωνα με τη γνωστή Αστρολόγο, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στη συγκεκριμένη αυτή περίοδοπου είναι αρκετά δύσκολη. Τα κράτη με εσωτερικές αναστατώσεις θα έχουν διάφορά προβλήματα και σε γενικές γραμμές αυτή θα είναι μια περίοδος που θα πρέπει να προσέχουμε το καθετί που συμβαίνει γύρω μας.

Από την Πέμπτη ξεκινάει μια περίοδος που αξίζει να δώσουμε έμφαση στα οικονομικά μας και να προσπαθήσουμε να επωφεληθούμε από όλο αυτό το διάστημα που γίνονται τόσες αλλαγές. Όσον αφορά το επόμενο επταήμερο θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί γιατί μπορούν να γίνουν λάθη και εξαπατήσεις. Αν έχετε σκοπό να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο, καλό θα ήταν αυτό να το κάνετε τώρα γιατί αργότερα θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.

Από τις 21 Ιουνίου και μετά τα πράγματα μπορεί να φτιάξουν αλλά μέχρι τότε είναι σημαντικό να είμαστε πιο προσεκτικοί σε κάθε τομέα της ζωής μας.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα συζήτησε η Λίτσα Πατέρα με τη Φαίη μας.

Διαβάστε ακόμα: Τα ζώδια σήμερα: “Τοξότη, δεν ευνοούνται μεγάλα ξανοίγματα, αν δεν τα έχεις μελετήσει καλά”

Πώς θα επιλέξεις την ημερομηνία του γάμου σου…χρησιμοποιώντας την αστρολογία

AYTA τα 3 ζώδια θα ερωτευτούν μετά τις 15 Μαίου που θα έχουμε νέα Πανσέληνο στον Ταύρο

Keywords
Τυχαία Θέματα