Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13/5

Δεν υπάρχει κάτι πιο θηλυκό και έλεγκαντ από μια γυναίκα που φοράει ένα ανδρικό κοστούμι, τόσο στην καθημερινότητά της, όσο και σε επίσημες περιστάσεις -ναι, σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε σε πολλές από αυτές, αφού τα μέτρα θα αρχίσουν να χαλαρώνουν κι άλλο.

Σίγουρα έχετε αρκετά στη συλλογή σας -είναι άλλωστε κάτι που σας λέμε συχνά να κάνετε αφού είναι σούπερ διαχρονικά- όμως αυτή τη σεζόν σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα ριγέ.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα

καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο που φέρει την υπογραφή της ελληνικής εταιρείας μόδας, Rococo, ένα λινό pin stripe κοστούμι που αποτελείται από ένα σταυρωτό σακάκι με μαύρα κουμπιά με δύο ανοίγματα στο πίσω μέρος και ένα παντελόνι σε γραμμή “Carrot” με πιέτες, λοξές τσέπες και ρεβέρ.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα μεταξωτό μαύρο τοπ, επίσης Rococo και ένα ζευγάρι δερμάτινα loafers, Gucci από προσωπική συλλογή.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ /μοβ χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα fake καρέ που έρχεται κατευθείαν από τα 40’s με βαγκ στο πλάι. Αν έχετε κι εσείς μακριά μαλλιά και θέλετε μια σούπερ ανανέωση χωρίς να επισκεφτείτε τον κομμωτή σας, τότε αυτή είναι η καλύτερη ιδέα.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12/5

Keywords
Τυχαία Θέματα