Σε καταφύγιο μαζί με τους συνεργάτες του ο Νίκος Βέρτης, στο Τελ Αβίβ: Βίντεο ντοκουμέντο και όλες οι πληροφορίες

Ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του βρίσκονται στο Τελ Αβίβ, λόγω προγραμματισμένων εμφανίσεων του τραγουδιστή.

Το βράδυ της Τρίτης 11/5, ο Νίκος Βέρτης και η ομάδα του έζησαν τρομακτικές στιγμές εξαιτίας των όσων γίνονται μεταξύ του Ισραήλ και της Παλαιστίνης. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η νύχτα σημαδεύτηκε από ανταλλαγές πυρών, ήχησαν σειρήνες πολέμου και η εκτόξευση ρουκετών δεν είχε τέλος.

Στο “Πρω1νό” αναφέρθηκαν στα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν πώς είναι ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του που βρίσκονται εκεί. Όλοι είναι

καλά και τις επίμαχες ώρες βρέθηκαν σε καταφύγια.

Μάλιστα, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 προβλήθηκε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η ορχήστρα του τραγουδιστή έφτασε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ και ξεκίνησαν να ηχούν οι σειρήνες. Όπως θα δείτε, ο κόσμος σε κατάσταση πανικού προσπαθούσε να καταλάβει τι συμβαίνει και όλοι οδηγήθηκαν στο καταφύγιο του αεροδρομίου.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως μίλησε με τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος του διαβεβαίωσε ότι είναι καλά. Στη συνέχεια ο παρουσιαστής μέσω βιντεοκλήσης επικοινώνησε με την Έλενα Παπαναγιώτου που βρίσκεται μαζί με τον καλλιτέχνη στο Ισραήλ και αποκάλυψε τα όσα βίωσαν.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ανέφερε: “Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο στο Τελ Αβίβ. Χθες το βράδυ, όταν φτάσαμε, μας βρήκε στο αεροδρόμιο αυτή η κατάσταση και άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε. Στο αεροδρόμιο μας πήγαν στο καταφύγιο και μείναμε εκεί για 1,5 ώρα και βγήκαμε όταν η κατάσταση ηρέμησε. Μας έφεραν στο ξενοδοχείο και μας έδωσαν κάποιες οδηγίες γιατί δεν ήξεραν αν θα υπάρχει συνέχεια.

Δυστυχώς, υπήρχε συνέχεια. Τα μεσάνυχτα ακούσαμε δύο “μπαμ” και μετά άρχισαν οι σειρήνες. Συναντηθήκαμε όλοι στο καταφύγιο. Ο Νίκος βρίσκεται σε έναν άλλο χώρο, όμως είναι και αυτός καλά. Η σημερινή συναυλία αναβάλλεται”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι παρενέργειες που αντιμετωπίζει μετά τον εμβολιασμό

Υποχθόνιος: “Πήγα στο ΚΕΘΕΑ γιατί νόμιζα πως είχα θέμα με το αλκοόλ”

Άγριες Μέλισσες-Εξελίξεις: Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Δούκα και του Μελέτη, μετά τον εκβιασμό της Ανέτ;

Keywords
Τυχαία Θέματα