Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει το καμαρίνι της στον Alpha!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μετράει ένα εκατομμύριο followers, τους οποίους δεν αφήνει παραπονεμένους.

Η παρουσιάστρια του Alpha φροντίζει να επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους, είτε αναρτώντας στιγμιότυπα από την εκπομπή της, είτε εικόνες

από την προσωπική της ζωή. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές απαντάει στα ερωτήματα που δέχεται από τους followers της μέσω των σχολίων. Το μεσημέρι της Παρασκευής (22/03) μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε από διαδικτυακό της φίλο, αποκάλυψε τα κιλά της: “Είμαι 59 κιλά, τρώω καλά και είμαι ευτυχισμένη”!

Σε μια από τις νέες αναρτήσεις που έκανε στο προφίλ της σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μας δείξει τον χώρο που περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας της. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το καμαρίνι της, το οποίο όπως θα δείτε είναι σε ροζ αποχρώσεις και μέσα έχει πολλά ζευγάρια παπουτσιών.

Στην εικόνα που δημοσίευσε τη βλέπουμε να ποζάρει στον φακό, την ώρα που οι συνεργάτιδες της επιμελούνται τα μαλλιά, αλλά και το μακιγιάζ της για την εκπομπή.

Δείτε το στιγμιότυπο:


View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki on Mar 22, 2019 at 4:00am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκαλύπτει εάν είναι σε σχέση!

Keywords
Τυχαία Θέματα