Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε: “Έπρεπε να γίνουν κάποιες εξετάσεις…”

Το μεσημέρι της Πέμπτης (26/3) η εκπομπή “Ελένη” επέστρεψε και η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε στους τηλεθεατές τον λόγο της απουσίας της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως έπρεπε να γίνουν κάποιες εξετάσεις και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η εκπομπή να μην βγει on air για κάποιες ήμερες.

Χαρακτηριστικά, είπε: “Ναι, είμαστε εδώ στη θέση μας, όλοι μαζί. Σας ανησυχήσαμε λίγο τη Δευτέρα – Τρίτη και έχετε δίκιο. Κι εμείς

ανησυχήσαμε, δεν θα σας πούμε ψέματα. Όλοι τα ίδια πράγματα αισθανόμαστε. Όταν κάποιος κοντά μας, γύρω μας, είτε στην οικογένειά μας είτε στον επαγγελματικό μας περίγυρο αισθάνεται ότι είναι άρρωστος, όλοι πια… Εδώ φταρνίζεσαι και λες “Με κοιτούν όλοι περίεργα επειδή φταρνίστηκα”;  Έπρεπε να γίνουν κάποιες εξετάσεις. Έγιναν. Συνεχίζουμε, λοιπόν, κανονικά και πάντα, όσο γίνεται, με χαμόγελο. Το χαμόγελο το δικαιούστε όλοι και το δικαιούμαστε όλοι. Όπως και να είναι η καθημερινότητά μας”.

Μάλιστα, έστειλε το δικό της μήνυμα στους τηλεθεατές της εκπομπής της: “Όσο είμαστε καλά, θα είμαστε εδώ μαζί και θα κοιτάμε το χαμόγελό μας να είναι μέσα από την καρδιά μας, αληθινό. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να περιμένουμε όλοι σιγά σιγά αυτό το πράγμα να αλλάξει. Δεν γίνεται αλλιώς, θα αλλάξει. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτά που λένε οι ειδικοί και να προσέχουμε πάρα πολύ. Όλα τα άλλα τα αφήνουμε στους επιστήμονες”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Δημοσθένης Μασσαλάς σχολιάζει τα κλάματα στο MasterChef μετά την αποχώρησή του 

Η Nia Vardalos δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα της λόγω κορονοϊού 

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει για πρώτη φορά γιαγιά-Η κόρη της είναι έγκυος! 

Keywords
Τυχαία Θέματα