Stay home μας λένε οι make up και nail artists με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο!

Stay home ή μένουμε σπίτι στη γλώσσα μας. Είναι το moto της εποχής και η συμβουλή-παράκληση που θα μας σώσει. Κρατάμε τις αποστάσεις, ξεχνάμε για όσο χρειαστεί τις συγκεντρώσεις με φίλους, μένουμε μακριά από τους γονείς μας.

Κομμωτήρια, nail salon και brow bar είναι κλειστά και σε καμία περίπτωση δεν θα ζητήσουμε από τον κομμωτή μας ή τη μανικιουρίστ να έρθει στο σπίτι προκειμένου να βάψει τη ρίζα ο πρώτος και να ανανεώσει το ημιμόνιμο η δεύτερη.

Οι celebrity make up και nail artists

φροντίζουν μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram να προτείνουν looks που μπορούμε να κάνουμε μόνες μας σπίτι. Επίσης αποκαλύπτουν την καθημερινότητα τους τώρα που κι εκείνοι μένουν σπίτι. Κι επειδή γνωρίζουν πως υπάρχουν ακόμη κάποιες που δεν ακολουθούν το συγκεκριμένο κανόνα βρήκαν ένα τέλειο τρόπο να τις συνετίσουν.

Δημιούργησαν απίθανα “stay home” make up και nail looks ώστε να υπενθυμίσουν σε όλες μας αυτό που πρέπει να κάνουμε ώστε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας κι εκείνους που αγαπάμε.

Η αγαπημένη nail artist  Mei Kawajiri δημιούργησε ένα “stay-in” manicure χρησιμοποιώντας εικόνες από γνωστά apps, websites και TV shows πάνω στις οποίες έγραψε λέξεις όπως “stay”, “stay home” και “you stay”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAILS by MEI (@nailsbymei) στις 22 Μάρ, 2020 στις 7:15 πμ PDT

Lips don’t lie υποστηρίζει η make up artist Bex Lecter η οποία δημιούργησε το πιο εντυπωσιακό και δραματικό lip look που υπενθυμίζει αυτό που πρέπει να κάνουμε. Άπλωσε μαύρο κραγιόν στα χείλη και έγραψε “stay home” με μοβ, ιριδίζον. Η Lecter είναι μία από τις πιο ταλαντούχες beauty experts και συνεργάζεται με brands όπως Haus Labs και Fenty Beauty.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bex Lecter (@bexlecter) στις 19 Μάρ, 2020 στις 8:34 μμ PDT

Ένας ακόμη εντυπωσιακό τρόπο βρήκαν και οι Grace aka @diσssgrace που έγραψαν τη φράση “stay home” στο μέτωπο με μικροσκοπικά πετράδια. Ναι είναι η πιο glam εκδοχή κι εκείνη που λατρέψαμε. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @disssgrace στις 21 Μάρ, 2020 στις 3:22 μμ PDT

Μένουμε σπίτι λοιπόν και προσπαθούμε να περάσουμε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο μας.

Διαβάστε ακόμη:

Στο νέο ανοιξιάτικο nail trend πρωταγωνιστεί ο αντίχειρας

Μήπως το παρακάνετε με την απολέπιση της επιδερμίδας τώρα που είστε σπίτι; Δείτε πως θα το ανακαλύψετε

Keywords
Τυχαία Θέματα