H Serena Williams μένει σπίτι και περιποιείται την επιδερμίδα της παρέα με την κόρη της

Και η Serena Williams μένει σπίτι όπως οι celebrities φίλες της αλλά κι εμείς. Και φυσικά, φροντίζει να αποκαλύπτει στους εκατομμύρια ακόλουθους της στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητά της. Τώρα που έχει ελεύθερο χρόνο φροντίζει την επιδερμίδα της και μάλιστα παρέα με την κόρη της Olympia.

Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες από το μπάνιο της όπου τη δείχνουν να ενυδατώνει την επιδερμίδα της σχολιάζοντας: “Είμαι πολύ αγχωμένη σχεδόν με τα πάντα και προσπαθώ να

ηρεμώ κάνοντας πράγματα όπως βραδινό, καλό καθαρισμό”.

Η Williams αποκαλύπτει πως το αγαπημένο της προϊόν καθαρισμού είναι το MZ Skin Cleanse & Clarify. Πρόκειται για ένα προϊόν σε μορφή τζελ που λειτουργεί ως καθαριστικό και μάσκα ταυτόχρονα. Περιέχει στη σύνθεση του Α υδροξύ αλλά και ένζυμα από παπάγια που ανοίγουν τους πόρους και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας.

Η Williams απλώνει μικρή ποσότητα στα χέρια της, ρίχνει νερό και το απλώνει στο πρόσωπο της. Στη συνέχεια το αφήνει να δράσει για 10-15 λεπτά και στη συνέχεια το ξεπλένει καλά. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Skin Oracle (@skinoracle) στις 13 Φεβ, 2020 στις 7:00 πμ PST

Στη συνέχεια χρησιμοποιεί το Rachel Plan Bee Facial Oil. Η βιταμίνη Ε και τα εξωτικά αιθέρια έλαια που περιέχει στη σύνθεση του ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα χωρίς να αφήνουν ίχνος λιπαρότητας.

Η Olympia στο πλάι της δεν φροντίζει την επιδερμίδα. Προτιμά να “ζωγραφίζει” το πρόσωπο της ενώ η μητέρα της ακολουθεί τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης. Ναι, είναι μια πολύ καλή ιδέα έτσι ώστε και εσείς να χαρίσετε τέλεια όψη στο δέρμα και παράλληλα να απασχολείται και η κόρη σας.

Καθώς φαίνεται και οι stars προσπαθούν να αξιοποιήσουν το χρόνο που περνούν στο σπίτι φροντίζοντας το δέρμα τους. Το ίδιο ακριβώς πρέπει να κάνετε κι εσείς.

Εμείς είμαστε εδώ άλλωστε για να σας δίνουμε τις καλύτερες ιδέες και να σας προτείνουμε προϊόντα που θα σας χαρίσουν την ωραιότερη όψη ever. Και ταυτόχρονα θα σας μαρτυράμε τα μυστικά και τις συνήθειες των celebrities.

Διαβάστε ακόμη:

Τα make up tricks που θα κάνουν την καθημερινή ρουτίνα πιο ασφαλή

Το πλύσιμο, τα γάντια και το αντισηπτικό τζελ έχουν καταστρέψει τα χέρια σας; Φτιάξτε scrub με μέλι, γάλα και αμύγδαλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα