Η Nia Vardalos δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα της λόγω κορονοϊού

Δύσκολές ώρες βιώνει η οικογένεια της Nia Vardalos, καθώς 14 ημέρες πριν, βυθίστηκε στο πένθος.

Στις 12 Μαρτίου ο πατέρας της ηθοποιού άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η Nia Vardalos σε δηλώσεις που έκανε στο Variety μίλησε για τον τρόπο που αποχαιρέτησε τον πατέρα της και περιέγραψε την τελευταία φορά που τον συνάντησε. Μάλιστα, η ηθοποιός δεν μπόρεσε να πάει στην κηδεία

του πατέρα της, λόγω των αυξημένων μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Για την τελευταία φορά που μίλησε με τον πατέρα της μέσω Face Time, εξομολογήθηκε: “Του κράτησαν το τηλέφωνο και τον ευχαρίστησα για μία υπέροχη ζωή. Του είπα ότι ήταν ένας τζέντλεμαν και ένας υπέροχος μπαμπάς. Η μαμά μου του κρατούσε το χέρι και του είπε: Τώρα μπορείς να φύγεις”.

Η Nia Vardalos αναφέρθηκε στην τελευταία συνάντηση που είχε με τον πατέρα της τα περασμένα Χριστούγεννα: “Τα Χριστούγεννα ήταν όλη η οικογένεια εκεί. Καθόταν στον καναπέ ευτυχισμένος. Το είχα νιώσει ότι ίσως ήταν η τελευταία φορά. Υπήρξε μια στιγμή όταν χαιρετιόμασταν για να φύγω, όταν λέγαμε αντίο… Νομίζω ότι με κοίταζε και μου έλεγε: αυτό στ’ αλήθεια είναι το αντίο”.

Διαβάστε ακόμη:

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει για πρώτη φορά γιαγιά-Η κόρη της είναι έγκυος! 

Γιώργος Κακοσαίος: Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι! 

Θλίψη: Πέθανε από κορονοϊό νικητής ριάλιτι 

Keywords
Τυχαία Θέματα