Βίκυ Καγιά: Η απάντησή της στις κατηγορίες της Μαρτίνας Χαφιιτσούκ για το GNTM!

Η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ αποχώρησε οικειοθελώς από το σπίτι του Greece’s Next Top Model 2 και σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε, κατηγόρησε την παραγωγή του ριάλιτι. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της παραγωγής του παιχνιδιού και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως.

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας και μίλησε στους δημοσιογράφους. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Μαρτίνας Χαφιιτσούκ και έδωσε τη δική της απάντηση, ενώ τόνισε πως η παίκτρια δεν είναι σαν τη Μέγκι

Ντρίο! 

“Η Μαρτίνα είναι λογικό να πει ότι ταλαιπωρήθηκε μετά το GNTM. Είναι εξαιρετικό κορίτσι, πάρα πολύ όμορφή και έχει και πολύ χιούμορ. Δεν πιστεύω ότι το μοντάζ της άλλαξε τον χαρακτήρα. Απλά πολλές φορές μεταξύ τους, αυτές που δεν έχουν εμπειρία με την τηλεόραση, μιλάνε μεταξύ τους σαν φίλες, ενώ γράφει μια κάμερα. Δε φταίει κανείς για αυτό. Είναι η απειρία. Γιατί να γίνει μοντάζ για να αδικηθεί μία και μια άλλη όχι; Πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι το βλέπει κι άλλος και πρέπει να το φιλτράρουμε. Υπάρχει ψυχολόγος και ψυχίατρος στο GNTM και σε κάθε γύρισμα είναι εκεί!”, είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο “Πρω1νό”:

Διαβάστε ακόμη:

Βάσω Λασκαράκη: Αποκαλύπτει πώς αντιδρά ο σύζυγός της στις ερωτικές σκηνές στη σειρά “Έρωτας Μετά” 

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε: “Του είπα πως θα τον σκοτώσω”  

Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της, Άγγελο και οι ευχές για την ονομαστική του εορτή! 

Keywords
Τυχαία Θέματα