X factor: Βαθιά συγκίνηση με το αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό! Θεοφάνους: «Στεναχωρήθηκα όταν διάβασα ότι κάποιοι από τους μεγάλους τραγουδιστές…»

Το 4ο live του X Factor τίμησε το σπουδαίο έργο του αξέχαστου δημιουργού Γιάννη Σπανού, ο οποίος έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή στα 85 του χρόνια. Ο πρωτοπόρος κοσμοπολίτης συνθέτης άνοιξε νέους μουσικούς δρόμους και «περπάτησε» διαφορετικά μουσικά μονοπάτια υπογράφοντας επιτυχίες που πέρασαν στην ιστορία και η σκηνή του X Factor γέμισε με τραγούδια του που έχουμε αγαπήσει.

Το αφιέρωμα στον

μουσικοσυνθέτη είχε επιμεληθεί ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνηση του για τον Γιάννη Σπανό, αλλά και τη θλίψη του που κάποιοι καλλιτέχνες που είχε γράψει για αυτούς, δεν τον τίμησαν όπως θα άρμοζε.

«Όπως είπα και την προηγούμενη φορά, ο Γιάννης ήταν μια μεγάλη αγκαλιά για όλους μας. Δεν θέλω να μαυρίσω περισσότερο τη στιγμή, αλλά είναι η μοίρα των συνθετών αυτή. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όταν διάβασα στο διαδίκτυο όταν κάποιοι από τους μεγάλους τραγουδιστές που έχει γράψει τραγούδια για αυτούς ο Γιάννης, έστειλαν ένα στεφάνι με κούριερ στο Κιάτο. Ντροπή! Συγγνώμη που το λέω, κι ως εδώ. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιώργος Θεοφάνους.

 

Διαβάστε ακόμα:

X Factor: Αμηχανία στο πλατό με το σχόλιο του Τσαουσόπουλου για το τραγούδι του Μαχαιρίτσα

Γνωστή ηθοποιός δημοσιεύει πρώτη φορά φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της και εξομολογείται: «Ξυπνάω κάθε πρωί χωρίς…»

Η Lady Gaga αποκαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση της με τον Bradley Cooper!

Keywords
Τυχαία Θέματα