Πέθανε ο Patrick-Louis Vuitton

Θλίψη επικρατεί στον χώρο της μόδας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Patrick-Louis Vuitton, επικεφαλής του τμήματος ειδικών παραγγελιών του Louis Vuitton

Ο θάνατος του έγινε γνωστό μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα του οίκου. Ο Patrick-Louis Vuitton άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών, στο Παρίσι.

“Με την προσήλωσή του σε όλη του τη ζωή στην αριστεία και τη δημιουργικότητα, απέκτησε

την τέλεια τεχνογνωσία του savoir-faire μας, εφηύρε και παρήγε εκατοντάδες μπαούλα που φέρουν την κληρονομιά μας στην τέχνη του ταξιδιού. Ήταν ένα πρωτοποριακό και σύγχρονο πνεύμα μαζί “με μία οξύθυμη προσωπικότητα από την Jura” μία αναφορά απολάμβανε να χρησιμοποιεί για να περιγράψει τον εαυτό του. Πάντα ήξερε πώς να φροντίσει την κληρονομιά του οίκου και να δώσει όραμα για το μέλλον. Το “Savoir-faire μπορεί να υπάρξει μόνο αν μεταδοθεί …” ήταν μία από τις αγαπημένες του εκφράσεις. Ο Patrick-Louis θα μας λείψει πολύ, ειδικά στην Asnières, στο ατελιέ των ειδικών παραγγελιών, όπου τα συναισθήματα των ομάδων με τις οποίες δούλευε είναι βαθιά αισθητά.”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του οίκου.

Διαβάστε ακόμη:

X factor: Βαθιά συγκίνηση με το αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό! Θεοφάνους: «Στεναχωρήθηκα όταν διάβασα ότι κάποιοι από τους μεγάλους τραγουδιστές…» 

X Factor: Αμηχανία στο πλατό με το σχόλιο του Τσαουσόπουλου για το τραγούδι του Μαχαιρίτσα

Γνωστή ηθοποιός δημοσιεύει πρώτη φορά φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της και εξομολογείται: «Ξυπνάω κάθε πρωί χωρίς…»

Keywords
Τυχαία Θέματα