Η δημόσια στήριξη της συντρόφου του Γιώργου Μαυρίδη με αφορμή τη σύλληψή του: «Σ’ αγαπάω αλάνι μου…»

Στην Ελλάδα επέστρεψαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/9) ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες του, τέσσερις ημέρες μετά τη σύλληψή τους στο Μεξικό.

Ο παρουσιαστής όταν έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη (17/9) στο “Πρω1νό”. 

Φανερά ενοχλημένος αποκάλυψε πως πέρασαν δύσκολα στο κρατητήριο και έκανε λόγο για ακραίες

καταστάσεις που είδε. Ο Γιώργος Μαυρίδης τόνισε πως οι αστυνομικοί δεν τους συμπεριφέρθηκαν με σωστό τρόπο και εξήγησε για ποιο λόγο οδηγήθηκαν για δεύτερη φορά στο κρατητήριο.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε!

Λίγες ημέρες αργότερα, η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη, Κρίστη Καθάργια, θέλησε να εκφράσει και δημόσια τη στρίριξή της προς το πρόσωπο του αγαπημένου της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Για να μπορείς να γελάς δυνατά, αγκαλιά με τους ανθρώπους που αγαπάς! Γι’αυτό δε πρέπει να ξεχνάς πως όταν νιώθεις ότι πέφτεις, εκεί είναι που αντέχεις κι άλλο, λίγο ακόμη ! Γι’αυτό…  Σας έχω πει ότι αγαπάω τον άντρα μου περισσότερο απ’όσο φανταζόμουν; Ε σας το λέω τώρα! Και το λέω και σ’ εκείνον! Σ’αγαπάω αλάνι μου! Περισσότερο απ’όσο ξέραμε και οι δύο μέχρι χθες.. Υ. Γ.  Όχι, δε μ’αφησαν να μιλήσω μαζί σου ούτε μισό λεπτό, ποτέ, καμία μέρα. Ευτυχώς σε ξέρω, σε αντίθεση με όσους σε έκρυβαν σε “ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες”. Δεν είχαν ιδέα έτσι;».

Δείτε παρακάτω την σχετική της ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by KK (@kristi_kathargia) on Sep 19, 2020 at 11:24am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

Ελένη Φουρέιρα-Αλμπέρτο Μποτία: Επανασύνδεση για το πρώην ζευγάρι; Δείτε που τους “τσάκωσαν” οι paparazzi (φωτό)

Βικτώρια Καρύδα: «Ο δολοφόνος του άντρα μου με κοίταζε και γελούσε»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα