DIY: 3 μάσκες ενυδάτωσης, λάμψης και θρέψης με υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας!

Ο Ιανός είναι εδώ και το πιθανότερο είναι να μείνετε σπίτι σήμερα. Αυτή είναι λοιπόν μια πολύ καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε λιγάκι με την επιδερμίδα σας. Είμαστε σίγουρες πως αμέσως μετά τις διακοπές περιποιηθήκατε μαλλιά και νύχια αλλά με το δέρμα σας δεν έχετε ασχοληθεί όσο πρέπει.

Εμείς λοιπόν σας έχουμε μια απίθανη ιδέα. Θα απλώσετε στο πρόσωπό σας μια τέλεια μάσκα που θα φτιάξετε μόνες σας, με υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας, σε λίγα μόνο λεπτά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη DLM Farms (@dlm.farms) στις 16 Σεπ, 2020 στις 4:45 πμ PDT

Γνωρίζουμε πόσο σας αρέσουν οι συγκεκριμένες συνταγές. Χαλαρώστε λοιπόν, πατήστε το play για να δείτε ένα επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς στο Netflix και αμέσως μετά δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

Ενυδατική και αντιοξειδωτική μάσκα με αβοκάντο και κακάο

Θα χρειαστείτε: 1/4 αβοκάντο, 1 κ.σ. κακάο σε σκόνη και 1 κ.σ. μέλι. Λιώστε το αβοκάντο και ρίξτε τα υλικά σε ένα μπολ. Ανακατέψτε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Απλώστε το σε όλο το πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και αφήστε τη μάσκα να δράσει για 10 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με άφθονο ζεστό νερό.

Μάσκα λάμψης με μπανάνα

Θα χρειαστείτε: 1 μπανάνα, 1 κ.σ. χυμό πορτοκαλιού και 1 κ.σ. μέλι. Λιώστε τη μπανάνα και ρίξτε τη μέσα σε ένα μπολ. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά. Απλώστε τη και αφήστε τη να δράσει για 15 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά και απλώστε την ενυδατική σας κρέμα.

Μάσκα θρέψης με μέλι

Θα χρειαστείτε: Μια κούπα χαμομήλι, 1 κ.σ. μέλι. Βάλτε μέσα σε μια κούπα με ζεστό νερό 2 φακελάκια χαμομήλι. Αφήστε το να κρυώσει και στη συνέχεια αδειάστε το μέσα σε ένα μπολ. Προσθέστε μέλι μέχρι το μείγμα να γίνει πηχτό. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο και αφήστε τη για 20 λεπτά. Αφαιρέστε την με άφθονο νερό, ταμπονάρετε καλά το δέρμα με μια πετσέτα και ενυδατώστε το.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Paris Hilton νοστάλγησε τα 90’s και το νέο hair look της είναι η μεγαλύτερη απόδειξη!

Φριζάρουν τα μαλλιά σας λόγω της βροχής; Δείτε τι πρέπει να κάνετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα