Η ώρα η καλή! Ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας έπειτα από 18 χρόνια σχέσης

Τα σκαλιά της εκκλησίας φαίνεται πως είναι έτοιμοι να ανέβουν η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου και ο σύντροφός της Μάριος Πολίτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret η Μαίρη Κατράντζου φαίνεται πως έπειτα από 18 χρόνια σχέσης δέχτηκε πρόταση γάμου από τον διακεκριμένο καθηγητή Νευρολογίας, με εκείνη να λέει το πολυπόθητο “ναι”.

Παρά τη μεγάλη δημοσιότητα λόγω της διεθνούς καριέρας της συντρόφου του, εκείνος κρατάει χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας τη δημοσιότητα και τα κοσμικά φλας.

Η

Μαίρη Κατράντζου έχει φιλοξενηθεί πολλές φορές στη Vogue, έχει κερδίσει βραβεία μόδας όπως αυτό του Αναδυόμενου Ταλέντου στην Βρετανία το 2011 αλλά και το Βραβείο Σχεδιάστρια της Χρονιάς τον επόμενο χρόνο από το περιοδικό Elle.

Οι δημιουργίες της έχουν φορεθεί από τις διασημότερες σταρ του πλανήτη, όπως τις: Beyonce, Adele, Kate Blanchette, έχουν φτάσει μάλιστα και μέχρι τον Λευκό Οίκο για την Michelle Obama και την Melaia Tramp και τέλος έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες όπως η Victoria’s Secret, Longchamp, Adidas κ.α.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Katrantzou (@marykatrantzou) στις 31 Ιούλ, 2020 στις 11:15 πμ PDT


Αν και είναι γνωστή για τα ευφάνταστα και πολύχρωμα prints της, επιλέγει να φοράει σταθερά μαύρα ρούχα. “Νομίζω ότι υπάρχουν δύο τύποι σχεδιαστών: αυτοί που φορούν τα δικά τους ρούχα και γίνονται υπερασπιστές της μάρκας τους και εκείνοι που φορούν μονόχρωμα ρούχα για να μετατοπίσουν το επίκεντρο μακριά από τους εαυτούς τους και κοντά στο έργο τους. Σίγουρα ανήκω στη δεύτερη κατηγορία” έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Διαβάστε περισσότερα:

Μιμή Ντενίση: «Υπάρχουν ορισμένοι ηθοποιοί που με αποφεύγουν…»

Ο Λάκης Γαβαλάς για το My Style Rocks: «Ήταν να μη συμμετέχω καθόλου, γιατί…»

Γνωστός ράπερ δηλώνει: «Δεν θα μπορούσα κάποιος να βγαίνει και να τραγουδά Οικονομόπουλο… Θα του έλεγα φύγε»

Keywords
Τυχαία Θέματα