Η Μπάγια Αντωνοπούλου δημοσίευσε νέα φωτογραφία του μωρού της Μαντώς Γαστεράτου

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισηγόνης  έγιναν για πρώτη φορά γονείς και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.! Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο με καισαρική τομή ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους  4.010 γρ.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή “Ελένη” και αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη τα πάντα για τον τοκετό.

View this post on Instagram

Το πιο γλυκό κορίτσι μου έφερε στον κοσμο το θαυματάκι της και μου έκανε πάλι την τιμή να ειμαι δίπλα τους!!! Να σου ζήσει Μαντουλι μου @madogasteratou #birthphotography #childbirth #childbirthphotography

#birthday #waitforit #waiting #bigday #details #τοκετος #φωτογραφισητοκετου #φυσικοςτοκετος #babyboy #coming #birthphotographer #birthphotoshoot #birthphotoshootinggreece #littleboy #helloworld #birthphotographers #birthphotographerathens #birthphotographergreece #birthphotographerathens

A post shared by Marina Navrozidou Photography (@marina_navrozidou_photography) on Jan 7, 2020 at 7:30am PST

“Στη αρχή φοβόμουν, έτρεμα σαν το ψάρι αλλά με βοήθησε η γυναικολόγος και η μαία μου, οι οποίες ήταν σαν φίλες μου, ήταν σαν κολλητές μου, καθώς κάναμε καλαμπούρι μέχρι την τελευταία στιγμή και δεν το πίστευα ούτε και εγώ, αφού τους έλεγα: «Αν είναι έτσι ο τοκετός, τότε κάνω δέκα παιδιά. Απήλαυσα αυτή την υπέροχη εμπειρία. Γι’ αυτό που ζω ευχαριστώ το Θεό!”.

“Ο μικρός είναι ίδιος ο μπαμπάς του. Δεν μου πήρε τίποτα! Μόνο την πονηριά μου και την όρεξή μου για φαγητό”!

Λίγες ώρες μετά τη γέννηση του μωρού στο πλευρό της Μαντώς βρέθηκε η κολλητή της φίλη και κουμπάρα της, Μπάγια Αντωνοπούλου! Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα: Φώτισε τις ψυχές μας με τον ερχομό του Είναι το μωρό της καλύτερης μου φίλης..Μοιάζει στον μπαμπά του..Θα με λέει ‘Θεία’ μου είπαν.. Ο Γιώργος μας (Η Θεία κλαίει ασταμάτητα..από χαρά!)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Φώτισε τις ψυχές μας με τον ερχομό του Είναι το μωρό της καλύτερης μου φίλης..Μοιάζει στον μπαμπά του..Θα με λέει ‘Θεία’ μου είπαν.. Ο Γιώργος μας (Η Θεία κλαίει ασταμάτητα..από χαρά!)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα