ΑΥΤΗ θα είναι η πρώτη «δουλειά» της Meghan Markle και μόλις αποκαλύφθηκε!

Όλος ο βρετανικός τύπος έχει οργιάσει τις τελευταίες μέρες ύστερα από την παραίτηση της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry από τα βασιλικά τους δικαιώματα. Οι ίδιοι υποστήριξαν στην επίσημη δήλωσή τους πως θα εργαστούν για να βγάζουν τα χρήματά τους και όλοι ανυπομονούν να δούνε τις ακριβώς θα κάνουν οι Sussex!

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της παραίτησης ήδη έχουν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες πως η Meghan θα κλείσει συμβόλαιο με τον οίκο μόδας Givenchy.

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε η πρώτη δουλειά

της Δούκισσας που είναι ένα voiceover deal με την Disney. Η Meghan θα συνεργαστεί με την γνωστή εταιρία με αντάλαγμα μια φιλανθρωπία για έναν φιλανθρωπικό οργανισμό που αφορά την προστασία της άγριας φύσης.

Η Meghan θα δανείσει τη φωνή της σε διάφορα projects με αντάλλαγμα μια δωρεά προς τον φιλανθρωπικό οργανισμό Elephants Without Borders, όπως αναφέρει η The Times reports.

Οι ειδικοί που εξετάζουν το φαινόμενο Megxit αναφέρουν πως αν το βασιλικό ζεύγος κλείσει συμβόλαιο με κάποιο παγκόσμιο brand, όπως είναι η Apple, θα προσθέσει 9ψήφιο νούμερο στον λογαριασμό του κάθε χρόνο.

Διαβάστε ακόμα: Meghan Markle: Υπογράφει “χρυσό” συμβόλαιο με γνωστό οίκο μόδας;

Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος

Με νέο hair look η Μαρία Ηλιάκη-Δείτε την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

Keywords
Τυχαία Θέματα