Οι καλύτερες κρέμες χεριών σύμφωνα με τους δερματολόγους των celebrities

Οι celebrities, όσο αφορά το δέρμα τους, αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα μ’ εμάς. Κάποιες φορές μάλιστα και πιο ιδιαίτερα όπως για παράδειγμα η Kim Kardashian που τα τελευταία χρόνια έχει ψωρίαση. Το έχει μοιραστεί με τους εκατομμύρια followers στο Instagram και ήταν αρκετές οι φορές που ανέβασε φωτογραφίες με τα σημάδια σε σώμα και πρόσωπο.

Παράλληλα αρκετές stars μοιράζονται με όλες εμάς τα αγαπημένα τους προϊόντα

περιποίησης αλλά και τις συμβουλές που τους δίνουν οι προσωπικοί τους facialists και δερματολόγοι. Κι εμείς θα σταθούμε στους δεύτερους οι οποίοι αποκάλυψαν τις αγαπημένες τους κρέμες χεριών, εκείνες που προτείνουν ανεπιφύλακτα. 

Η κρέμα χεριών είναι το προϊόν που πρέπει να υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ μας ώστε να προσφέρουμε πλούσια ενυδάτωση και να προλαμβάνουμε τα σημάδια γήρανσης που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία, η περιβαλλοντική ρύπανση καθώς και η ξηρότητα.

Μερικοί από τους διασημότερους δερματολόγους στο Hollywood λοιπόν προτείνουν την αγαπημένη τους κρέμα. Εσείς γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε. 

Neutrogena Norwegian Folmula Hand Cream: Μια κρέμα super ενυδατική και κατάλληλη ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Η επιδερμίδα παραμένει απαλή ακόμη κι αν πλύνετε τα χέρια σας. Επίσης έχει δείκτη προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία.

Eucerin Original Healing Cream: Περιέχει στη σύνθεση της βαζελίνη αλλά και φυσικά έλαια που χαρίζουν θρέψη, πλούσια ενυδάτωση και απαλότητα. Πρόκειται για την αγαπημένη κρέμα των χειρουργών μιας και τα γάντια που φορούν αρκετές ώρες την ημέρα “στεγνώνουν” το δέρμα και το αφυδατώνουν.

CeraVe Hand Lotion: Τα ceramides που περιέχει στη σύνθεση της επαναφέρουν την υγρασία ενώ απαλύνουν τους ερεθισμούς αλλά και το έκζεμα ενώ το υαλουρονικό οξύ χαρίζει απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα.

Kiehl’s Ultimate Strength Hand Salve: Χάρη στην απαλή της σύνθεση απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Ενυδατώνει σε βάθος και προσφέρει απαλότητα και θρέψη.

L’ Occitane Shea Butter Hand Cream: Το βασικό συστατικό της είναι ένα από τα πλέον ενυδατικά. Τα χέρια παραμένουν απαλά και υπέροχα.

Διαβάστε ακόμη:

Setting powder: Το προϊόν που πρέπει να υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ σας αν θέλετε να παραμείνει το μακιγιάζ στη θέση του για ώρες

Οι μάσκες ματιών που πρέπει να φορέσετε αν θέλετε να δείχνετε ξεκούραστες

Keywords
Τυχαία Θέματα