Η αποκάλυψη του Ουγγαρέζου: «Αγνοείται ο σκηνοθέτης του My Style Rocks» – Τι συνέβη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα πρόσωπο που απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τις επαγγελματικές αποφάσεις και τις κινήσεις της. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία την περασμένη τηλεοπτική σεζόν απασχόλησε τα lifestyle έντυπα, τις ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά και τις ιστοσελίδες με τις περιπέτειες της στον Άγιο Δομίνικο.

Οι χρήστες του διαδικτύου και συγκεκριμένα το twitter λάτρεψαν την Queen

Ντίνα, όπως την αποκαλούσαν στην διαδικτυακή πλατφόρμα και τελικά αυτό το κουβαλά μαζί της μέχρι και σήμερα. Όταν ακόμη η παρουσιάστρια αγωνιζόταν στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, αρκετά δημοσιεύματα υποστήριζαν πως θα αναλάβει τον δεύτερο κύκλο του My Style Rocks.

Τελικά αυτές οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, επέστρεψε στα τηλεοπτικά πλατό τον προηγούμενο μήνα. Ωστόσο, τα νούμερα τηλεθέασης του project που ανέλαβε δεν ικανοποιούν την ίδια και το κανάλι. Έτσι, τις τελευταίες μέρες παρέα με την ομάδα της προσπαθούν να τονώσουν την εκπομπή.

Ωστόσο, φαίνεται το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, αντιμετωπίζει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα και το γεγονός αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την στήλη του «Πρω1νού, Μέχρι να έρθει η Φαίη»

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι ο σκηνοθέτης του My Style Rocks, δεν παρευρέθηκε στο προγραμματισμένο γύρισμα της Κυριακής 14 Οκτωβρίου.

«Από που αγνοείται γνωστός σκηνοθέτης; Να το πω; Ε θα το πω! Στα χθεσινά γυρίσματα δεν ήταν ο γνωστός σκηνοθέτης! Ας ελπίσουμε να βρεθεί… Αν τον βρείτε ή αν κάποιος έχει κάποιες πληροφορίες υπάρχει “Uber σκηνοθέτης”. Πρόκειται για τον σκηνοθέτη του My Style Rocks και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου! Μήπως είναι εκεί που μπαίνουν κι οι άλλοι σκηνοθέτες; Στην ίδια ντουλάπα;», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Η τελευταία εξέλιξη στο θέμα Παπαδάκη – Αντωνοπούλου! Μένει ή αποχωρεί από το Καλημέρα Ελλάδα;

Keywords
Τυχαία Θέματα