Προβλέψεις Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα σε συμβουλεύουμε να κάνεις συντήρηση δυνάμεων και να μην επιταχύνεις τους ρυθμούς με το καλημέρα. Διαφορετικά θα δεις την ενέργειά σου να εξαντλείται αμέσως. Προσοχή στην υγεία σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Σήμερα θα προκύψει ένα θέμα στη δουλειά σου και σου συνιστούμε να μην το διαχειριστείς με διπλωματία, αλλά να δείξεις τις διαθέσεις σου. Έτσι μόνο θα καταλάβουν όλοι πως αισθάνεσαι και θα βοηθήσουν να λυθεί άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Σήμερα επικεντρώσου στη δουλειά σου και στα projectes που έχεις αναλάβει

να φέρεις εις πέρας με απόλυτη ηρεμία χωρίς να αφήσεις κανέναν να σου χαλάσει το ρυθμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Δεν θέλεις καθόλου το τελευταίο διάστημα να βρίσκεσαι με κόσμο, να συζητάς, να γελάς, να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Κάντο αυτό κατανοητό σε όλους και μην παίζεις ένα διαφορετικό ρόλο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μην εμπλακείς σε προστριβές, μην εκνευριστείς για ασήμαντα πράγματα, μην πεις κάτι που μετά θα το μετανιώσεις. Στα ερωτικά σου, προσπάθησε να λύσεις κάποια θέματα που έχουν προκύψει με τον σύντροφό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Αν και νόμιζες πως είχες τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητές σου, σήμερα θα προκύψει ακόμα μια που αρχικά θα σε εκνευρίσει και θα σε αγχώσει, όμως με τη βοήθεια αγαπημένων σου προσώπων θα καταφέρεις να την κλείσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ενώ εσύ θέλεις τα πράγματα να γίνονται γρήγορα, χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος, οι άλλοι γύρω σου κινούνται σε slow motion κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στον νευρικό κλονισμό. Ηρέμησε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σήμερα δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Απαιτείς να γίνουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις, χωρίς να λογαριάζεις στιγμή τις απόψεις των άλλων. Επισκέψου αγαπημένα πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Σήμερα θα σκέφτεσαι νησιά, ταξίδια, θάλασσες, ακρογιαλιές και γενικά όμορφες περασμένες στιγμές. Έτσι μόνο θα αντέξεις να δουλέψεις τόσες ώρες σερί χωρίς να σηκώσεις κεφάλι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Σήμερα η δουλειά σου θα κυλήσει ήρεμα και ευχάριστα και αυτό θα σε γεμίσει χαρά, αφού σε καμία περίπτωση δεν σου αρέσουν οι εντάσεις και οι εκνευρισμοί. Μην ξοδεύεις τα χρήματά σου άσκοπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σήμερα θα παρατηρήσεις πως αν και δουλεύεις με την ίδια ένταση, τα αποτελέσματα της δουλειάς σου είναι κάτω του μετρίου. Μην εκνευρίζεσαι και μην προσπαθείς να βρεις λύσεις, αφού κατά βάθος ξέρεις πως έχεις εξαντληθεί πνευματικά. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μετά από ένα διάστημα όπου τίποτα δεν λειτουργούσε όπως ήθελες, τα πράγματα αρχίζουν και φτιάχνουν και επανέρχεται η αίσθηση ηρεμίας, γαλήνης και αισιοδοξίας. Προσοχή στα οικονομικά σου.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα