H Keira Knightley κλέβει τις εντυπώσεις με εκπληκτική Chanel δημιουργία στην πρεμιέρα της ταινίας Colette

Η αγαπημένη ηθοποιός Κeira Knightley ξέρει να μας εντυπωσιάζει κάθε φορά με κάθε της εμφάνιση και το ίδιο έγινε χτες το βράδυ στην πρεμιέρα της ταινίας Colette, όπου η Keira ήταν απαστράπτουσα (όπως είναι σε όλες τις τελευταίες εμφανίσεις της).

Η πανέμορφη σταρ επέλεξε να φορέσει μια μοναδική τουαλέτα Chanel Haute Couture η οποία αποτελούνταν από λευκή φούστα και ασημένιο μακρυμάνικο τοπ με

κρύσταλλα. Η Knightley ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με διακριτικά κοσμήματα και έναν ελαφρώς ατημέλητο κότσο στα μαλλιά της. Η τουαλέτα της ηθοποιού ήταν ζιβάγκο και ακολουθεί πιστά την τάση της μόδας που επαναφέρει και πάλι τα ζιβάγκο στο προσκήνιο.

Η Κeira προτίμησε απαλό μακιγιάζ σε γήινους τόνους.

Λίγες ημέρες πριν η Keira Knightley έκανε ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση σε Gala στο Παρίσι επιλέγοντας να φορέσει μια υπέροχη ασημένια δημιουργία. Η Knightley ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ασημί πέδιλα και φανταστικά σκουλαρίκια με κρύσταλλα.

Στην πρεμιέρα του Colette στο Beverly Hills η Keira Knightley επέλεξε να φορέσει μια ακόμα υπέροχη δημιουργία σε σπασμένο λευκό χρώμα με πούπουλα και δαντέλα. Η ίδια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με κατακόκκινο χρώμα στα χείλη της, ολόισια μαλλιά και εντυπωσιακά statement σκουλαρίκια. Kαι σε αυτήν της την εμφάνιση η γνωστή ταλαντούχα ηθοποιός φόρεσε ασημί πέδιλα.

Tip! Αναρωτιέσαι τι χρώμα πέδιλα να αγοράσεις φέτος; Οι μεταλλιζέ αποχρώσεις είναι πάντα must και φέτος θα κυριαρχήσει το ασημί, ένα χρώμα που πολλοί σχεδιαστές λάνσαραν στις επιδείξεις τους.

The Trend
Όπως θα παρατήρησες στις δύο εμφανίσεις της Keira, η ηθοποιός δεν επέλεξε τυχαία το συγκεκριμένο μήκος για τα φορέματά της. Αυτό το μήκος (λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο) είναι ένα μήκος που αγαπάει ιδιαίτερα και η Kate Middleton αλλά και πολλές άλλες stars. Είναι ιδανικό για να αναδείξεις τα παπούτσια σου (συγκριτικά με ένα μάξι) και δείχνει πολύ κλασάτο ενώ δίνει ακόμα περισσότερο στιλ στις εμφανίσεις σου. Δοκίμασέ το!

Διαβάστε ακόμα: Θες να φορέσεις το τζάκετ σου με τον πιο φρέσκο τρόπο; Πάρε μαθήματα από την Olivia Palermo

Keywords
Τυχαία Θέματα