Το συγκλονιστικό μακιγιάζ που δημιούργησε η θρυλική Pat McGrath για το Xειμώνα

H Pat Mc Grath είναι θρύλος του make up αφού τα τελευταία χρόνια ευθύνεται για τις τάσεις κάθε σεζόν. “Μαέστρος” στα παρασκήνια των shows αλλά και beauty editor-at-large της Vogue. Στο τεύχος Σεπτεμβρίου δημιούργησε τα looks του χειμώνα που ονόμασε “maximal minimalism”! Οξύμωρο μεν αλλά απόλυτα κατανοητό αφού υπήρχε μια ισσοροπία ανάμεσα στο πολύ δυνατό χρώμα και την απαλή επιδερμίδα.

Ιδιαίτερα δυνατά looks αφού όπως η ίδια εξηγεί στους σημερινούς καιρούς χρειάζεται να πολεμάμε

για να επιβιώσουμε και θα μπορούσε το όπλο μας να είναι το make up!

Τα τρία looks είναι εμπνευσμένα από την Anna Sui και τη Νέα Υόρκη, τον Οίκο Prada και το Μιλάνο και τον Οίκο Maison Margiela και το Παρίσι.

Για τον Οίκο Prada εμπνεύστηκε από το πνεύμα και τον δυναμισμό της Ms Prada δημιουργώντας ένα βλέμμα-κόσμημα στην κυριολεξία αφού στόλισε με διάφανες πέτρες τις έντονες, με κόκκινη-μπρονζέ μεταλλική σκιά, γωνίες.

Στο look της Anna Sui τα χείλη είναι γυαλιστερά και έντονα και η McGrath χρησιμοποίησε λιπ γκλος, lip balm και highlighter της δικής της σειράς μακιγιάζ ενώ στα μάτια δημιούργησε ένα γραφικό look σε ροζ και μοβ αποχρώσεις.

Στον Οίκο Margiela πρωταγωνιστές είναι τα χείλη που είναι ματ και απόλυτα μοβ σε δέρμα άψογο και φρέσκο.

Φυσικά η Pat MacGrath επιμένει ότι τόσο στα shows όσο και στις φωτογραφίσεις τα looks είναι άψογα αφού προέρχονται από τα χέρια επαγγελματιών. Εμείς παραμένουμε στο χρώμα, την υφή και τον τρόπο εφαρμογής. Αυτό που προτείνει η make up artist είναι να μην φοβόμαστε τους πειραματισμούς, τις έντονες αποχρώσεις και τις πρωτοποριακές υφές.

Γιατί αυτή είναι και η ουσία των shows στο τελικά: να εμπνέουν, να μας βοηθούν να εκφραστούμε και να απελευθερωθούμε από τα όρια που έχουμε βάλει μόνες μας στον εαυτό μας. Πρέπει να δούμε την ομορφιά με διαφορετικό μάτι από αυτή τη σεζόν και μετά.

Διαβάστε ακόμη:

Φτιάξτε μόνες σας μάσκες προσώπου για λάμψη με φυσικά προϊόντα

Δείτε γιατί το eyebrow gel λύνει όλα τα προβλήματα των φρυδιών

Keywords
Τυχαία Θέματα