Η αποκάλυψη του Δημήτρη Σκουλού για τα αγόρια του Greece’s Next Top Model!

Συνέντευξη στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και στην Δήμητρα Καλφούτζου παραχώρησε ο Δημήτρης Σκουλός. Ο φωτογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για τον τρίτο κύκλο του Greece’s Next Top Model, στον οποίο θα διαγωνιστούν κορίτσια και αγόρια.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός αναφερόμενος στο γεγονός ότι θα δούμε αγόρια στο ριάλιτι μόδας, έκανε μια αποκάλυψη γι’ αυτά. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως έχει ενημερωθεί πως πρόκειται λάβουν μέρος στο παιχνίδι πολύ καλά μοντέλα και ο ανταγωνισμός με τις γυναίκες θα είναι μεγάλος!

“Στην αρχή με ξένισε

το GNTM με γιατί σκεφτόμουν, έχουμε πολύ ωραίους άνδρες μοντέλα, αλλά θα έρθουν στα casting ή θα έρθουν άλλοι που δεν είναι τόσο μοντέλα επειδή κάποιοι τους έχουν πει σαν μοντέλο είσαι. Τελικά, από ότι κατάλαβα μου είπαν ότι οι άνδρες είναι μοντελάρες, οπότε χαίρομαι πάρα πολύ. Τα κορίτσια θα τα βρουν πολύ δύσκολα. Εγώ θα κρίνω το ίδιο αυστηρά τα αγόρια και τα κορίτσια!”, ανέφερε.

Όσο για τα αγόρια που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στο GNTM και του ζητούν τη γνώμη του μέσω των social media, τόνισε: “Μου στέλνουν συνέχεια αγόρια μηνύματα “κάνω ή δεν κάνω”. Δεν θα έπρεπε καν να με ρωτούν. Αν νομίζουν ότι κάνουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Περικλής Λιανός μιλά για τη χειρότερη στιγμή που βίωσε στο θέατρο 

Η απάντηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για τα αρνητικά σχόλια μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της!  

Νίκος Μουτσινάς-Ζέτα Μακρυπούλια: “Tο Sunday Live ήταν δύσκολο για εμάς” 

Keywords
Τυχαία Θέματα