Τα ωραιότερα lip gloss ever -Γιατί το Καλοκαίρι θέλει λάμψη!

Οι βαριές φόρμουλες όσον αφορά στο μακιγιάζ παραμένουν στην άκρη τους επόμενους μήνες. Σε λίγο άλλωστε θα αποκτήσετε ηλιοκαμένη όψη και το μόνο που θα χρειαστεί είναι να την αναδείξετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και αυτός είναι απλός.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ανάλαφρα προϊόντα σε μορφή κρέμας που θα σας χαρίσουν ένα λαμπερό και φυσικό φινίρισμα αλλά και υγιή όψη.

Μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα, blush σε μορφή στικ και μια στρώση αδιάβροχη μάσκαρα είναι ότι χρειάζεστε. Τι γίνεται όμως με τα χείλη; Το κραγιόν δεν ταιριάζει

στις υψηλές θερμοκρασίες και αυτό σημαίνει πως στο νεσεσέρ σας θα βρεθούν και πάλι τα αγαπημένα σας lip gloss.

Με αυτά τα χείλη σας αποκτούν λάμψη, ενυδάτωση και τέλειο χρώμα. Εμείς σας προτείνουμε σήμερα τα ωραιότερα ever. Εσείς πρέπει να αποκτήσετε εκείνο που σας ταιριάζει.

NYX Professional Make-Up Butter Lip Gloss: Χαρίζει έξτρα ενυδάτωση και διακριτική κάλυψη.

Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer: H Rihanna αγαπάει πολύ την εντυπωσιακή λάμψη στα χείλη. Δεν θα μπορούσε παρά να δημιουργήσει το πιο φωτεινό lip gloss. Θα λατρέψετε την χρωματική γκάμα που κινείται από το απαλό ροζ μέχρι το σκοτεινό καφέ.

Nars Lip Gloss: Είναι το προϊόν που μπορείτε να απλώνετε από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σας έξοδο. Παραμένει στα χείλη για ώρες ενώ τα προστατεύει χάρη στο κερί μέλισσας που περιέχει στη σύνθεσή του.

Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer: Κραγιόν, Gloss και Balm μαζί! Ζωηρό χρώμα, λάμψη και ενυδάτωση στα χείλη σε ένα μόνο προϊόν.

Korres Voluminous Lipgloss: Με έλαιο από βύσσινο Morello, σφαιρίδια υαλουρονικού οξέως και ceramides που ενυδατώνουν και θρέφουν τα χείλη.

L’ Oreal Paris Brillant Signature: Έντονο χρώμα, λαμπερό φινίρισμα, και ελαφρύ τελείωμα. Απλώνεται με ακρίβεια χάρη στο εργονομικό βουρτσάκι του.

Διαβάστε ακόμη:

Το hairstyle που θα δημιουργήσετε το τριήμερο είναι κομψό και παιχνιδιάρικο μαζί!

Summer make up look: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει!

Keywords
Τυχαία Θέματα