Η αποκάλυψη για την Αλεξανδράτου: “Την είχαν δει από την αγγλική Vogue και…”

Ο Μιχάλης Πάντος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρω1νό και στον Άρη Καβατζίκη και τα όσα είπε, έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Μίλησε για την πορεία του στον χώρο της μόδας, τη ζωή του, αλλά και τις δυσκολίες που βίωσε και κατάφερε να γίνει πιο δυνατός. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Τζούλια Αλεξανδράτου, με την οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν για τη Vogue και τόνισε πως η ομορφιά της κίνησε την περιέργεια ατόμων από το αντίστοιχο περιοδικό στην Αγγλία.

“Η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν κάνει αυτή τη στροφή με τα dvd, την είχαμε κάνει εξώφυλλο στη Vogue. Σε πληροφορώ ότι όταν ήρθε το πρωί στον χώρο που το κάναμε, είχαμε μείνει άφωνοι. Ήταν ένα πρόσωπο καταπληκτικό! Όταν την φτιάξαμε, την ντύσαμε, τη βάψαμε και πήγαμε να κάνουμε την πρώτη λήψη, θυμάμαι ήταν ξαπλωμένος ο φωτογράφος κάτω προσπαθούσε να βρει μια γωνία και ήμουν δίπλα του και γύρισε και μου λέει: «Δεν το πιστεύω»! Γυρνάω και βλέπω το πρώτο κλικ και ήταν σαν τη Ζιζέλ! Την είχαν δει από την αγγλική Vogue και ρωτούσαν ποιο είναι αυτό το κορίτσι που είναι τόσο όμορφο!”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε την αποκάλυψη-Πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε μετά από τρία χρόνια σχέσης

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Fays Book