Όλα τα βλέμματα πάνω στη Bella Hadid! Δεν θα πιστέψεις τι φόρεσε…

Όταν θέλει να προσελκύσει όλα τα βλέμματα πάνω της η Bella Hadid, ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει ή …να φορέσει! Το πασίγνωστο top model κατάφερε να κλέψει για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις στο Bulgari B.Zero1 XX Anniversary event φορώντας ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα.

Η Bella Hadid επέλεξε κατακόκκινη τουαλέτα Versace που συνδύασε με κόκκινες μυτερές γόβες

Roger Vivier. H κόκκινη τουαλέτα της Bella αποτελούνταν στο πάνω μέρος από κορσέ και προς τα κάτω άνοιγε ελαφρώς τονίζοντας τη σιλουέτα της ιδανικά στα σωστά σημεία. Η ίδια ταίριαξε το φόρεμά της με έναν κομψό κότσο και διακριτικά κοσμήματα, ενώ το μακιγιάζ της ήταν πολύ φυσικό.

The Trends
Mε αυτήν της την εμφάνιση η Bella Hadid υιοθετεί 2 από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, που είναι ο κορσές και το κόκκινο χρώμα. Ο κορσές, καθώς και όλα τα ρούχα που παραπέμπουν σε εσώρουχα, είναι huge trends και φοριούνται πολύ, κυρίως στις πιο βραδινές μας εμφανίσεις. Το κόκκινο χρώμα ήταν όλο τον χειμώνα τάση και συνεχίζει να είναι και την επόμενη σεζόν αλλά και το επόμενο φθινόπωρο, απλά σε μια λίγο πιο σκούρα εκδοχή του.

Το μπούστο στα φορέματα που κάνει μια μικρή μύτη προς τα πάνω, όπως συμβαίνει στο φόρεμα της Bella Hadid, είναι ένα τρικ που αναδεικνύει ακόμα καλύτερα το στήθος.

Αν λοιπόν λατρεύεις, όπως κι εμείς, το φόρεμα του μοντέλου και ψάχνεις κάτι ανάλογο για να εντυπωσιάσεις σε έναν γάμο να θυμάσαι πως το κόκκινο χρώμα είναι πάντα μια καλή επιλογή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Μάλιστα, το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει τόσο σε χειμερινούς όσο και σε καλοκαιρινούς γάμους.

Διαβάστε ακόμα: Η πασίγνωστη instagrammer Aimee Song μας δείχνει τα 5 παλτό που φοράει ΑΥΤΗ τη στιγμή!

Keywords
Τυχαία Θέματα