Προβλέψεις Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Είστε συνήθως αυτός που πιέζει τα πράγματα να πάνε πιο γρήγορα,αλλά τώρα δεν είναι ανάγκη να το κάνετε γιατί κινούνται με τους ρυθμούς που πρέπει και όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αξιοπιστία σας αρχίζει να θεωρείται από ορισμένους ως δεδομένη. Προσοχή στα οικονομικά σας αν δεν θέλετε να σας βρει η καινούργια εβδομάδα χρεωμένους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εάν το πρόγραμμά σας είναι γεμάτο, ετοιμαστείτε για μερικές ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. ΊΑν βρείτε ένα χρόνο κανονίστε ένα ταξίδια με τον σύντροφό σας ή τους φίλους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα

πράγματα που κάνετε σήμερα μπορούν να βοηθήσουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος, είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι. Γι’ αυτό προσοχή σε ότι πείτε ή υπογράψετε.

ΛΕΩΝ

Αν βρεθείτε σήμερα σε μια σύγκρουση με το ταίρι σας μιλήστε με επιχειρήματα. Επιδιώξτε να βρεθεί μια λύση που να συμφέρει και για τους δύο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το άτομο που θέλετε να δημιουργήσετε μια βαθύτερη σύνδεση μπορεί να είναι σε κακή διάθεση αλλά ίσως κι εσείς να μην ξέρετε τι πραγματικά θέλετε και η συμπεριφορά σας να το έχει κουράσει.

ΖΥΓΟΣ

Μην κάνετε τα ίδια λάθη που κάνατε στο παρελθόν και μην εμπιστευτείτε ξανά, τόσο εύκολα ανθρώπους που σας έχουν φερθεί άσχημα και σας έχουν πληγώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χωρίς να το σκεφτείτε, κάντε μια καλή πράξη σήμερα και βοηθήστε έναν φίλο ή συνεργάτη που το χρειάζεται. Προσοχή στην υγεία σας και στα μικροατυχήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εστιάστε τις σκέψεις σας στην αξιολόγηση των πρόσφατων αποφάσεών σας και των συνεπειών τους. Μην μένετε στο σπίτι, κανονίστε μια έξοδο με το σύντροφό σας ή τους φίλους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν είστε στη μέση σημαντικών διαπραγματεύσεων τώρα είναι μια καλή ημέρα για να προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε τις υποθέσεις που έπρεπε να είχαν επιλυθεί εδώ και αρκετό καιρό αλλά όπως λένε ποτέ δεν είναι αργά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε μεγάλες ιδέες που οι περισσότερες από αυτές θα τις θέσετε σε εφαρμογή τον επόμενο μήνα ή τον επόμενο χρόνο, αλλά πρέπει να ξεκινήσετε από κάπου. Μην το αναβάλετε άλλο!

ΙΧΘΥΕΣ

Εάν έχετε ένα σχέδιο, εκτελέστε το! Μην επιβραδύνετε για κανέναν ή κάτι τώρα. Εάν άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν να συμβαδίσουν μαζί σας, αυτό δεν είναι πρόβλημά σας αλλά δικό τους.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα