Η απόχρωση σκιάς που ταιριάζει σε όλες σας

Κάθε σεζόν κάνει την εμφάνιση του ένα trend που πρέπει να ακολουθήσουμε. Κι αν δεν μας ταιριάζει; Βρίσκουμε ένα άλλο θα μου πείτε πολύ σωστά. Ειδικά στις σκιές είναι λιγάκι πολύπλοκο το θέμα αφού πρέπει να είναι κατάλληλη και για το χρώμα των ματιών μας,τον τύπο της επιδερμίδας αλλά και για το όλο look μας.

Ευτυχώς πριν από λίγο καιρό η Urban Decay λάνσαρε τη Naked Heat Palette που έκρυβε στη συσκευασία

της τις ωραιότερες σκιές του κόσμου, ιδανικές για smokey eye look σε γήινες αποχρώσεις. Από απαλό μπεζ μέχρι φλογερό πορτοκαλί.

Φέτος όμως η απόχρωση είναι μία: του κερασιού. Το γνωρίζετε, σας έχουμε ενημερώσει από πολύ νωρίς. Για να προετοιμαστείτε και να κάνετε τα κουμάντα σας. Την είδαμε σχεδόν σε όλους τους οίκους και φυσικά οι εταιρίες δεν μας άφησαν έτσι. Σχεδόν όλες δημιούργησαν μονές σκιές ή παλέτες με την συγκεκριμένη απόχρωση.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Jane Hughes (@katiejanehughes) στις 17 Σεπ, 2018 στις 6:42 πμ PDT

Πρώτη και καλύτερη φυσικά η Urban Decay με την Naked Cherry Palette και ακολούθησε η L’Oreal με την υπέροχη Cherry My Cheri Palette. Στην εμμονή του κερασί χρώματος δεν μπόρεσε να αντισταθεί ούτε η Kylie Jenner αφού δημιούργησε με αφορμή τα 21α της γενέθλια την 21st Birthday Palette αλλά και η αδερφή της Kim Kardashian.

Urban Decay Naked Cherry Palette

L’Oreal Paris Cherry My Cheri Eye Shadow Palette

Εμείς δεν έχουμε παρά να σας δείξουμε τις ωραιότερες σκιές σε αυτή την απόχρωση, τρόπους να τις απλώσετε κι εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την τάση ανάλογα με τον τύπο σας.

Οι πιο σκούρες αποχρώσεις ταιριάζουν στα ανοιχτόχρωμα μάτια αφού χαρίζουν ένταση ενώ οι γυναίκες με καστανά και μαύρα μάτια είναι καλύτερο να επιλέξουν τον πιο απαλό τόνο που είναι πιο κοντά στο ροζ. Κρατάτε τα ίδια χρώματα και στο υπόλοιπο πρόσωπο αφού μία απόχρωση σε μάτια, ζυγωματικά και χείλη είναι ένα ακόμα μεγάλο trend της σεζόν.

Nars Single Eye Shadow Fatale

Make Up For Ever Artist Shadow Refill Morello Cherry

3INA Eye Gloss Berry

Urban Decay Naked Cherry Vault

Για όσες θέλουν ακόμα πιο διακριτικό αποτέλεσμα προτείνουμε να κάνουν περίγραμμα με cherry απόχρωση μολύβι στο πάνω βλέφαρο.

Marc Jacobs Beauty Highliner Matte Gel Crayon Popular

Διαβάστε ακόμη:

Ένα άρωμα σκέτη έκπληξη

H Angelina Jolie ξανθιά! Σας αρέσει;

Keywords
Τυχαία Θέματα