Τα καλύτερα primers για λιπαρές επιδερμίδες

Οι γυναίκες με λιπαρή επιδερμίδα μόνο καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι να επιλέξουν τα σωστά προϊόντα μακιγιάζ αλλά και ότι έξτρα χρειάζεται προκειμένου να μην γυαλίζουν σχεδόν όλη μέρα.

Κάθε πρωί το μακιγιάζ είναι άψογο και το δέρμα ματ και ομοιόμορφο. Μέσα σε ελάχιστες ώρες όμως κι ενώ είμαστε ακόμα στο γραφείο οι ανεπιθύμητες γυαλάδες αρχίζουν να γίνονται ορατές κυρίως στο σημείο Τ του προσώπου. Όσο φον ντε τεν κι αν απλώσουμε θα αρχίσει να λιώνει και φυσικά δεν τίθεται θέμα για ρουζ σε μορφή κρέμας.

Οι ειδικοί τονίζουν

ότι οι λιπαρές επιδερμίδες πρέπει να χρησιμοποιούν προϊόντα ειδικά φτιαγμένα για εκείνες. Και σύμφωνα με τη γνώμη τους η λύση είναι μία: Τα primers που ελέγχουν την λιπαρότητα. Ναι το καταλαβαίνουμε ότι είναι ένα ακόμα βήμα στην πρωινή ρουτίνα περιποίησης. Κι αυτό που αναζητά στην ουσία κάθε εργαζόμενη γυναίκα είναι ένα βήμα λιγότερο. Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ή γυαλάδες ή primer. Απλά επιλέγουμε.

Primer λοιπόν.

Ας δούμε τα αγαπημένα μας

Nars Pore and Shine Control Primer: Το συγκεκριμένο προϊόν δημιουργεί ματ φινίρισμα αφού ελέγχει τη λιπαρότητα χάρη στο ολεανολικό οξύ που περιέχει καθώς και τα πεπτίδια που βοηθούν στην ισσοροπία της επιδερμίδας όσο αφορά τη λιπαρότητα.

Estée Lauder The Mattifier Shine Control Perfecting Primer + Finisher: Χρησιμοποιείται και ως βάση για το μακιγιάζ. Απλώνουμε μια γερή δόση μετά το φον ντε τεν και το κονσίλερ. Η πούδρα απλώνεται στη συνέχεια.

Benefit Cosmetics The Porefessional Matte Rescue: Το διασημότερο όλων. Λειτουργεί σαν φίλτρο του Instagram και η υφή του είναι αδιανόητα απαλή. Επίσης εξαφανίζει τους πόρους και κρατά το φον ντε τεν όλη μέρα στη θέση του ακόμα και στο γυμναστήριο.

Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser: Ιδανικό για τις μέρες που επιλέγουμε ένα ελαφρύ μακιγιάζ. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας και έχει καλή κάλυψη.

Διαβάστε ακόμη:

H Angelina Jolie ξανθιά! Σας αρέσει;

Το πανάκι καθαρισμού για το πρόσωπο που θα λατρέψετε

Keywords
Αναζητήσεις
naytiliaka eidikotites
Τυχαία Θέματα