H νέα trend απόχρωση στα μαλλιά είναι σαν βανίλια

Το καλοκαίρι είναι πλέον μακρινό παρελθόν και τα Χριστούγεννα ένα βήμα μακριά. Όλα τα trends τα γνωρίζουμε και ήδη τα περισσότερα από αυτά τα ακολουθούμε. Τώρα όσο αφορά τι μαλλιά μας τι ακριβώς κάνουμε; Έχουμε κάνει ήδη κάποια αλλαγή ή ακόμα. Αν όχι και αν είστε ήδη ξανθιά σας έχουμε το μεγαλύτερο trend. Ονομάζεται Vanilla Chai και είναι η πιο ωραία χειμωνιάτικη μίξη ξανθού και καστανού.

Το Vanilla Chai είναι

ένα ψυχρό ash blonde με μια δυνατή δόση απόχρωσης της βανίλιας. Είναι φωτεινό και ταιριάζει ακόμα κι αν αφήσουμε τις ρίζες μας σκούρες. Ο εμπνευστής του το δημιούργησε για πρώτη φορά σε μια πελάτισσα που ετοιμαζόταν να γίνει νύφη.

Είχε ένα σκούρο ξανθό και ήθελε σιγά σιγά να το ανοίξει με τη μέθοδο του μπαλαγιάζ. Το ξάνοιγμα κράτησε αρκετό καιρό και χρησιμοποιήθηκαν δύο διαφορετικές ξανθιές αποχρώσεις έτσι ώστε να πετύχει ο colorist το ψυχρό αποτέλεσμα. Ήθελε άλλωστε ένα χρώμα που να ταιριάζει με το λευκό νυφικό και το μπουκέτο φθινοπωρινών λουλουδιών που θα κρατούσε.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy (@camouflageandbalayage) στις 17 Οκτ, 2018 στις 3:46 μμ PDT

Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι καλύτερο να εφαρμοσθεί σε γυναίκες με φυσικά ανοιχτά καστανά μαλλιά ή σκούρα ξανθά. Επίσης οι ειδικοί τονίζουν ότι μόνο σε γυναίκες με αυτές τις φυσικές αποχρώσεις μπορεί να βγει το αποτέλεσμα με μπαλαγιάζ. Οι υπόλοιπες και κυρίως οι Μεσογειακές που έχουν πολύ σκούρα βάση θα πρέπει να κάνουν ανταύγειες.

Αλλά πάντα πρέπει να έχουν υπομονή αφού ένα τόσο ανοιχτό χρώμα δεν υπάρχει περίπτωση να βγει με μία μόνο επίσκεψη στο κομμωτήριο. Θα χρειαστούν περισσότερες από τρεις. Αυτό συμβαίνει για να μην καταστραφεί η τρίχα.

Οπότε θέλει υπομονή. Όπως όλα τα ωραία άλλωστε.

Διαβάστε ακόμη:

Τρία γνωστά μοντέλα μας λένε τα μικρά μυστικά τους για ξεκούραστο βλέμμα

Τα χείλη που ζωγραφίζει η Kat Von D είναι σκέτο όνειρο!

Keywords
Τυχαία Θέματα