Η αποχώρηση της Σπυροπούλου από το πλατό του My Style Rocks και η απίστευτη ατάκα: “Κυρία μου, έχω τραβήξει τα Πάθη του Χριστού”

Μια από τις σημερίνες εμφανίσεις στο My Style Rocks, προκάλεσε αναστάτωση στη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η Εύα Μπάση επέλεξε για το κόνσεπτ της να εμφανιστεί ως παρουσιάστρια και μάλιστα, του παιχνιδιού μόδας όπου και συμμετέχει.

Δηλαδή, ανέλαβε για τις ανάγκες του κόσνεπτ της τα καθήκοντα της Κωνσταντίνας! Με χίουμορ είπε στην παρουσιάστρια: “Κωνσταντίνα, ότι ειπωθεί είναι στην επιστημονική φαντασία. Δεν θέλω να το πάρεις προσωπικά! Πάω στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΙ και, με συγχωρείς, είμαι

η παρουσιάστρια του My Style Rocks”!

Μετά από αυτό, η Κωνσταντίνα αποχώρησε από το στούντιο, λέγοντας: “Το τηλεοπτικό προϊόν Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έληξε σήμερα. Ανοίξτε την πόρτα”! Μάλιστα, όταν επέστρεψε, κάνοντας χιούμορ είπε στη διαγωνιζόμενη: “Κυρία μου, έχω τραβήξει τα πάθη του Χριστού. Τι θάλασσες, φουρτούνες και κύματα… Έπεσες εσύ από νεροτσουλήθρα 15 μέτρων; Σύρθηκες σε λάσπες; Πήδηξες εμπόδια; Σκαρφάλωσες στα δέντρα; Πάλεψες με τα φίδια;”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Alpha: Η επίσημη ανακοίνωση για τη νέα διευθύντρια προγράμματος

Keywords
Τυχαία Θέματα