Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 1/10

Στο γκρι, ένα από τα πιο αγαπημένα χρώματα όλων των γυναικών, ειδικά τώρα που μπήκε για τα καλά το Φθινόπωρο στη ζωή μας, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο με την υπογραφή attrattivo X TAMTA, τη σειρά που σχεδίασε για το brand η τραγουδίστρια, η οποία κυκλοφορεί σήμερα σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας.

Αποτελείται

από ένα σακάκι -κορμάκι με βάτες, ένα μπλε ρουά μπούστο και μια ψηλόμεση παντελόνα με κουμπιά στη μέση.

Το look της που έφερε όπως πάντα ο Βαγγέλης Ζάχος, ο προσωπικός στυλίστας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνες κίτρινες καστόρινες γόβες Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τη μπλε σκιά που εφαρμόστηκε σε όλο το καπάκι In the Shadows από την εταιρεία MAC, τις βλεφαρίδες Whispies από την Ardell Beauty Greece, το ρουζ Harmony της MAC και στα χείλη το κραγιόν Volupté Tint-in-Balm No 3 της YSL και από πάνω το lipgloss Pinky Candy της Seventeen.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ελαφρούς κυματισμούς με χωρίστρα στη μέση.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως έχουν φορέσει μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities το γκρι και εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24-28/09

Keywords
Τυχαία Θέματα